Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy oldjam meg egyedul?

Hogy oldjam meg egyedul?

Figyelt kérdés

Nemtudom egyedulallo anyukak, hogy oldjak meg de le a kalappal.. ha kellene biztos belejonnek , na de a lényeg:

1hétre kórházba került a ferjem, es a szuleim elutaztam ,masik nagyszulo messze van nagyon..

Itt nincs igazan normalis bolt,h megvegyek pelust,húsokat,stb ami kell. Autom van, de a babakocsi osszecsukva nem fer be , hordozokendobe beleizzadunk nagyon hamar , hordozóval már nem bírom el a fiam (12 hetes lesz 2 nap mulva)

Ti hogy oldanátok meg egy kisebb-nagy bevásárlást vele? Hogy oldjátok meg??

A hordozó tényleg kizárt, orulok ha az autóig elcipekedek vele.:/ plusz meg a kosarat vinni/tolni a boltban..

2018. máj. 13. 11:01
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
65%
Nagyon bonyolult. Kocsiba be autós hordozóval, boltban hurcizva. Gondolom nem órákig vásárolnál, hogy annyira összesüljetek. Vagy, egyes szuper- és hipermarketnél van olyan bevásárlókocsi, amire rá van rögzítve babahordozó. Több gyerekkel is megoldható probléma nélkül.
2018. máj. 13. 14:32
 22/53 anonim ***** válasza:
39%
Hogy mekkora problémák vannak kedves napi TROLL!! Jót röhögsz gondolom a polgárpukkasztós kérdéseden ..
2018. máj. 13. 14:45
 23/53 anonim ***** válasza:
62%

"Képzeld, a kórházi kezelések nagyobb része tervezett, és előre tudható,"

13, pont erre utaltam te zseni! Ha tudja, hogy 1 hét, valószínűleg tudta előre is, lehetett volna előtte is vásárolni. Ha pedig nem tervezett, aligha tudhatná, hogy pont 1 hét lesz. Elég sokszor kerültem hirtelen kórházba, sose tudtuk, hogy mennyi lesz végül a bentlét, max. reméltük.

22, Ha troll kérdés (én is hajlok rá, hogy az - ki az a hülye aki úgy vesz babakocsit, hogy nem fér be a csomagtartóba, a szatyrok meg mehetnének az utastérbe), akkor elég gyenge. Ezen nincs igazán mit vitázni. Hihetetlen életképtelennek kell lenni ahhoz, hogy ezt ne oldja meg valaki. Még ha azt írta volna, hogy pár napos az újszülött és nem mer elindulni.

Vagy csak a férje vezet, mindentől messze laknak és házhozszállítás nincs (nálunk sincs olyan bolt, ami kenyeret, tejet, húst... friss élelmiszert szállítana), akkor hihetőbb lett volna.

2018. máj. 13. 15:15
 24/53 A kérdező kommentje:

1#nemtudom moert lettel egyedulallo anyuka es magyon sajnalom. Kitartas!! DE!HA belegondolsz az a normalis, amikor 1 pár egyutt neveli a gyerekeket és segítik egymást. Tulajdonképpen ez az egyetlen, amit sosem csinálok egyedül, mert csak a nagybevásárlás zajlik a városban es Hál`Istennek nem vagyok egy magam,h mindent egyedul oldjak meg. Itt a faluban simán elmegyek babakocsival boltba, postára,hivatalba, patikába stb.. de ezt még egyedül nem kellett és kb semmi sincs itthon , tehát igencsak bekéne vásárolnom.

Nem vagyunk egy állásponton, szerintem ez nem elkényelmesedés h van amit szerencsére nem egyedül kell megoldanom pici babával. Másrészt hol tartana az emberiség ha egy kezdő anya, akár nem kezdő anya senkire sem számíthatna vagy szégyen lenne a segítség?! Nem hiába vagyunk emberek, segíteni kell egymást, ha szükség van rá.

Nem szégyellem, h tanácsot kértem. És valamelyikőtöktől kaptam is ,amit koszonok.:)

Igen , megmutik holnap és 6 napig bent lesz megfigyelésen. Tegnap elott kerult be. Még valami oktalankodás?

2018. máj. 13. 21:44
 25/53 A kérdező kommentje:

23# nem vagyunk hülyék,örököltük a babakocsit, autónk meg sajnos meg van , amekkora. Ez van!

Nem troll kérdés.. de ha már ennyitől hülye vagyok, életképtelen stb akkor elég szánalmas emberek járnak ide. Gondolom nektek ,közületek soha a büdös életbe nem volt szükségetek segítségre, tanácsra, tapasztalatokra a tapasztaltabb emberektől...és még én érezzem magam szarul, hihetetlen amúgy. Ennyit lehet varni az embertarsainktol. Szerintem ez a szomoru...

2018. máj. 13. 21:47
 26/53 A kérdező kommentje:
Ja ,es kedves 23#a csaszaros szulesem utan enis kerultem be korhazba HIRTELEN és mégis megtudtam még aznap,hogy megműtik a méhszájam és 2-3 nap múlva otthon is lehetek.😉
2018. máj. 13. 21:48
 27/53 A kérdező kommentje:
12# ne harahudj már ,hogy a 43kilómmal nem bírom el a 6kilós gyereket hordozoval es bevasarlokocsival egyutt.. 😅😅😅
2018. máj. 13. 21:50
 28/53 A kérdező kommentje:

Az a durva,hogy nem én vagyok itt a troll hanem a 90% ,aki válaszolt , árad belőle a gusztustalan beképzeltség, rosszindulat, oktondiság és sajnos a szánalom. Erre izgultok? Annyira brutális.. ez volt az első és az utolsó, hogy Én itt PRÓBÁLTAM segítséget kérni... attól,h ti valamit tudtok és alap. Másnak nem az, de nem kételkedem benne,h van amit ti nem tudtok es másnak alap, csak nem mindenki olyan gyökér,h emiatt lehülyézze a másikat.

Gonolkozzatok már,mielőtt írtok komolyan..

2018. máj. 13. 21:52
 29/53 A kérdező kommentje:
Valaki irta a karikas kendot,abban hordozom, de az enyem vastag. 2 perc alatt ragadunk es nyuglodik emiatt, elkezd tekeregni , vegul pedig sirni sajnos.
2018. máj. 13. 21:53
 30/53 A kérdező kommentje:
Sokan írtátok, hogy nyafogok.. ez nagyon zavaró. Ugyanis nem nyafogtam, hisztiztem. Hanem tanácsot kértem ,mint anya az anyáktól..de itt csak beképzeltséget találok,meg ki ha nem én sztorikat.
2018. máj. 13. 21:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!