Homokos tengerpatton 8 hónapos babával milyen tapasztalaitok vannak?
8 hónapossal nem tenger hanem balaton de majdnem ugyanaz.
víz: ha tiszta nem gond
legyen egy kis keménytalpu szandija hogy a kagylóhéj ne sértse fel a lábát
a medúzákra vigyázni
minden órában kenjétek be
a homok nem finom erre rá fog jönni nem lesz baja tőle
pelenkázás: úszópelust vigyetek mert ott biztos drágább lesz egy papír eldobhatón lehet pelenkázni de nagy baba már ő ha megkapaszkodik benned felhúzható pelust használjatok inkább.
Jó nyaralást!
mi is készülünk tengerpartra, már alig várom! akkor lesz 13 hós a kisfiam, de ha úgy jött volna ki a nyár, mentünk volna 8 hós korában is. Az orvos azt mondta, a tengerben nyugodtan fürödhet, kenni kell a bőrét, kalap a fejére mindig és árnyékban legyen. Ennyi.
én kifejezetten homokos partot kerestem, szerintem kisbabával tilos kavicsos partra menni, már ha nem szeretnéd 3 másodpercenként a szájából kikotorni a pici kavicsokat, amiktől meg is fulladhat. legalábbis az én fiam mindent a szájába töm, akkor már inkább a homok, azt sem engedem majd neki, de a sok kicsi kavics szerintem ezerszer csábítóbb és veszélyesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!