Miben alszik a babátok ebben a nagy melegben? És hány fok van nálatok? ( Nálunk éjjel is 28 C fok van, egy kis talpas pamut naciban és egy vékony hosszúujjúban alszik. ) 3 hós
Figyelt kérdés
2010. jún. 13. 20:19
11/21 anonim válasza:
panel, 28-30 fok
a 21 hós lányom és a 4 hós kisfiam is 1 szál rövidujjú bodyban alszik (halnaltájt a kicsire terítek egy textilpelust. a nagyra nem, ő azért szokott könyörögni hogy meztelenül elhasson).
12/21 anonim válasza:
5000 fok, ujjatlan body, másfél éves.
13/21 anonim válasza:
vályogház, de kétoldalról süti a nap, szóval 28-29 fok van bent. r.ujjú body, vékony textílpelus. Nyitott ablak egész éjjel. 4,5 hós, szakad róla a víz. Most is úgy tudott csak elaludni, hogy a textílpelust is levettem róla. Majd éjszaka visszaterítem rá. Néha még egy vékony kisplédet is rátakarok, bár felesleges, úgyis lerugja magáról.
14/21 anonim válasza:
27 C fok és szintén tescós napozó,amit én is pizsinek vettem és derékig ráteszek egy textil kifogót és még az ablak is nyitva van.6 hós
15/21 anonim válasza:
Szia!
Kb. 28 fok van nálunk is éjjel és egy laza napozóban és egy kis zokniban alszik nyitott ablaknál 11 hós kisfiam.
16/21 anonim válasza:
28-29 fok van éjszaka. Ujjatlan body-ban alszik és még így is sokat forgolódik.
17/21 anonim válasza:
tetőtér, 34 fok, egész éjjel tárva az ablak, reggelre 30 fok---ezért egy ujjatlan póló (vagy az sem) és pelenka
19/21 anonim válasza:
és szerintem is sok nagyon a hosszú ujjú!
Tavaly nekem is ilyen kicsi volt, volt bőven ekkora meleg, és rövid ujjú napozóban, zokni nélkül altattam
20/21 anonim válasza:
Panel ezer fok, és tesco rugi. Fagyos a szentem :D
Látom azért a tescos cuccok másnak is bejönnek alvósnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!