Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van aki ismeri a Quinny buzz...

Van aki ismeri a Quinny buzz babakocsit?

Figyelt kérdés
Milyen? Nem tul nehez? Osszcsukva beferne egy Vw polo csomagtartojaba?
2010. jún. 13. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia!!Én szeretem!Nagyon könnyű tolni és nem nehéz!!A csomagtartóban és elfér!!Nekünk Fiat 500-unk van!:)
2010. jún. 13. 19:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Az ülőrésszel együtt dönthető?
2010. jún. 13. 20:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Quinny buzzunk van, szuper kocsi! A mózesben 7 hónaposan is kényelmesen elfért, a hordozót 9 hónapos koráig használtuk, még akkor is kényelmesen elfért menne, míg más hordozót 4-5 hónaposan kinőnek a babák mert kicsi. A sportrész is szuper kényelmes dönthető. Minden elem huzata mosható ha bukik vagy leeszi a baba, mindenhez van esővédő szélfogó szunyoghálo ami nyáron nagyon jól jön ha kint altatod a babát vagy tópartra mentek, darazsak szúnyogok ellen. Könnyű összecsukni kinyitni. Nem borul fel, igen izgő mozgó a lányom, de még csak meg se billen! Nagyon stabil. Én csak 3 kerekű kocsit vennék arra megy amerre akarom, nem kell emelni ha kanyarodni akarok, de ha megtolsz egy 3 kerekű és egy 4 kerekű kocsit magad is meglátod a különbséget.

A mózesünk türkizkék, a hordozó terrakotta fekete, a sport pink narancs. Igy mindig olyan mintha új kocsink lett volna:)

nyugodt szívvel ajánlom! Daewoo Kalosom van, bele fér, mert le lehet szedni egy mozdulattal a kerekeit, de a Hugom Matizába is belefér, sőt abban még kényelmesebben :) pedig kisebb kocsi!

Kb. minden kocsi ilyen súlyban van.

Előzőnek, a sportrész egyben fektethető, nem a háttámlát kell dönteni, az egész dől, remélem érthető! :) Kényelmes neki , jókat aludt alszik benne.

Ja, és napernyőt 1500-ért vettünk rá, mert a sima napernyőt is rá lehet csatolni.

[link]

2010. jún. 13. 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi lenne ez a link? Meg akartam nézni.

Nekünk Pierre Cardin 682 van és a sport részénél az ülőrész együtt dől a háttámlával. Ez is olyan akkor? És szeretitek? Le akartam cserélni, még nem használjuk.

2010. jún. 13. 21:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, be akartam linkelni egy képet hogy milyen ha baba is van a kocsiban, de tényleg nem lehet megnyitni.
2010. jún. 13. 22:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, ugyan úgy egyben dől az egész ülőrész, kényelmes neki, nem panaszkodik, pedig már 15 hónapos ha valami nem tetszik jelzi!
2010. jún. 13. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!