A Raf Pol babakocsit ki ismeri? Mik a tapasztalatok róla?

a szomszédunknak olyan van, mi is kipróbáltuk már, nagy nehéz, alig lehet fordulni vele, és már a 2 hós babájuk végigéri a mózes részt (pedig nem egy hatalmas baba), ami szintén atom vastag így tavaszi-nyári babának tökéletesen fölösleges ennyi réteg..
Az én lányom aki eleve 60 centivel született, kb. 2 hétig ha tudta volna használni a mózest.
Én tuti nem vennék ilyen batár nagy babakocsit. Bár az is igaz hogy ők ráadásul fix kerekűt vettek, amivel lehetetlen fordulni, mindig emelgetni kell hozzá a hátulját. Lehet hogy ugyanez bolygókerekesben sokkal jobb, nem tudom.

Nekem nincs ilyen, de rákerstem a neten. Nekem tetszik és így képről stabilnak tűnik (nem bolygósíthatót láttam).
Nekünk Takonk van és nagyon hasonlít. Én imádom és kezelni sem nehéz.Bár mérete miatt (nem fér be az autóba) veszünk egy másikat, de akkor is ez lesz a kedvenc.
Melegnek pedig nem meleg, mert le tudod róla venni a lábzsákot, hátul ha leveszed szúnyoghálós ( a miénk), de tuti ogy ezt is lehet levegősebbé tenni. Az ára is kedvezőnek tűnik! Én tuti megvenném a helyedben!!!

Nagyon jó babakocsi a testvéremék ilyet vettek mert nem akartak olyan sok pénz rákölteni és tényleg nem bánták meg, sőt mi 90ezerért vettünk symbaba kocsit, de harmad annyiért a RAF-POL majdnem masszívabb és jobb.
www.baby-bell.hu oldalon sok választék van mi is itt vettük meg a tesómék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!