Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom 5 hos és nagyon...

Kislányom 5 hos és nagyon erös szagut pisil. Ez normális? Teljesen erös, szuros szagu, és annyira érzödik a ruháin is át, nincs semmi baj igaz?

Figyelt kérdés
2008. okt. 30. 07:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Általában ha a vizeletnek erős, szúrós szaga van, a pelenkát is sárgára festi, akkor bizony nagyon koncentrált, azaz kevés a folyadékbevitel. Ha a kicsid szopik kínáld gyakrabban, ha már mást is fogyaszt akkor itatni kell, lehetőleg vízzel.

Ha pedig elég folyadékot fogyaszt, és más lehet a baj oka, akkor érdemes egy vizeletvizsgálatot kérni, a háziorvos biztosan segít.

2008. okt. 30. 07:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 8 hónapos és az Ő pisije is erős szagú, de én arra gondoltam, hogy a hozzátáplálástól van, vagyis a zöldségektől, gyümölcsöktől, hústól. Üditőt szokott inni, kb. 1 litert naponta, csipkebogyósat, vagy erdei gyümölcsöt. A vizet, baba teát kiköpi.
2008. okt. 30. 12:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Unokahúgomnak így kezdődött egy vesemedence gyulladás. Ez volt az első ami feltűnt mindenkinek, hogy büdös nagyon a pisije. Jobb félni mint megijedni, hívd fel a gyermekorvost, nyugtasson meg ő, mint itt mi, laikusok! Remélem minden rendben van a picivel!
2008. okt. 31. 01:32
 4/4 anonim ***** válasza:
nálunk csak a hozzátáplálás ota erősebb szagua psije de az normális.
2008. okt. 31. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!