Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hónapos múlt a kisfiam és...

11 hónapos múlt a kisfiam és a kukacán nem lehet felhúzni a bőrt mert szűk rajta a lyuk. De minden furdes után hazrahuzom ameddig lehet és ha feláll a kis kukija akkor kb félig fel lehet. Ez miért van? Ti hogy csináltatok?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 23. 18:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Jesszus!!! 11 hónapos kora előtt feltépte neki a gyerekdoki???? Miféle szadista állathoz viszed te a fiadat, kérdező? 3 éves koráig hozzá se szabadna ilyen céllal nyúlnia! Hány hónaposan volt ez?
2018. ápr. 25. 03:14
 12/16 A kérdező kommentje:
11 hós tanácsadáson húzta neki fel... De azóta már nagyjából fél lehet húzni neki...
2018. ápr. 25. 18:16
 13/16 anonim ***** válasza:

"11 hónapos múlt a kisfiam és a kukacán nem lehet felhúzni a bőrt mert szűk rajta a lyuk."

Köszönd az orvosnak, aki felhúzta/akinek engedted felhúzni! Okozott a fiadnak egy szép kis fitymaszűkületet.

2018. ápr. 26. 01:43
 14/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Én éppen a vedonovel beszéltem,amikor vizsgálta a fiam.. Amikor mentünk ki akkor közölte,hogy lehet kicsit fájni fog amikor pisil ,mert picit hátrahuztam senki!!!!

2018. ápr. 26. 14:34
 15/16 anonim ***** válasza:
68%

Hát sajnos. Ez jó okulás lesz így a többi szülőnek, miért ne engedjék a gyerek vizsgálatakor valaki más által eltereltetni a figyelmüket a gyerek vizsgálatáról, és miért legyenek résen, amikor az orvos vizsgál. Mert tök mindegy fitymaszűkületet az orvos szakmai hibás cselekedete okozhatta, azt már sose tudjuk meg, és értelme sincs azon agyalni, "mi lett volna, ha...?"!

Egy biztos, ha az én fiammal tette volna ezt meg az orvos, előzetes tájékoztatás illetve beleegyezésem hiányában, nem úszta volna meg betegjogi képviselő, valamint nemi erőszak miatti jogi procedúra nélkül! Az ilyen orvost kötelezni kell(ene) szakmai továbbképzésen való részvételre!

A gyerekemért én felelek, és nekem kell az ilyen dolgoktól megvédenem, amíg nem tud kiállni magáért! (És elhiheted, nála is bepróbálkozott a gyerekorvos, csak időben közbeléptem, és most nincs semmi gond a kukaccal.)

2018. ápr. 26. 15:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekünk sérvműtéten oldották meg, hogy ezzel se legyen baj. Azt mondja protokoll, meg hogy igaz, hogy kétéves kor alatt (korrigáltan 18 hós) nem szokták "felszabadítani", de úgy gondolták jobb lesz így. Gratulálok a felkészültséghez, hogy egy klinika műtőjében egytől-egyig olyan jó képességűek tudják körülvenni a fiamat, hogy egy nincs, aki észrevenné a pelenkát rajta, tudomásuk sincs fertőzésveszélyről... Külön köszönet a sebésznek, hogy ott is sebek voltak, ahol le se volt tapadva, naponta mostuk. Nagyszerű egy szárazon tartandó friss varrat alatt pár centivel melegvízben áztatni egy izgő-mozgó gyerek fitymáját, hogy utána ordíthasson negyedórát, végre gyűlöl fürdeni és retteg tőlem közben! Hiába, aki tud az tud!
2018. aug. 10. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!