Nektek melyik lánynév tetszik legjobban?
Figyelt kérdés
Úgy hívják a lányod?Ha nem akkor hogy?2018. ápr. 20. 12:40
11/25 anonim válasza:
Anna, es Elizabeth a kedvenc lamyneveim. Az egyik van a kozvetlen csaladtagok kozott, a masik nemadhato ilyen formaban, igy vagy Viktoria lesz, vagy Eliza.
12/25 anonim válasza:
Dok kedvencem van. Hanna, Kamilla, Kíra az egyszerubbekbol, es Hadassa, Zonera, Kiara, Klea, Nia az extrémebbekbol. Valoszinuleh ha születik lányom, akkor egy hagyomanyosabb es egy ritkabb nevparost fog kapni. Pl Hanna Zonera. Aztan majd o eldonzi hogy melyiket használja.
13/25 anonim válasza:
Kitti Amanda és Gréta Kinga a lányaim neve :) nem tudtam választani :D
14/25 anonim válasza:
Több is volt ami nagyon tetszett.. nemzetközi nevet kellett választanunk(külföldön élünk ) ahhoz ,hogy ez ne okozzon később gondot . Letti Zoé lett a neve :) Egyik nekem a másik pedig páromnak tetszik nagyon .
15/25 anonim válasza:
Rebeka a kedvenc lány nevem. Egyenlőre egy Fiam van.
16/25 anonim válasza:
Zita a kedvencem, ha kislanyunk lett volna valószínűleg a Júlia nevet kapta volna.
17/25 anonim válasza:
Az én kedvenc neveim:
Veronika, Rebeka, Roberta
18/25 anonim válasza:
Leonának szeretném majd az első lányomat (még nincs gyerekem:))
19/25 anonim válasza:
Izabella Diana a kislányom neve.
20/25 anonim válasza:
Mindig más tetszett (Zsófia, Dominika, Ivett, Kinga) a lányomnál egyszer csak bevillant a Patrícia. Úgyhogy Patrícia lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!