Betegség kerülgeti? Izzadt, nyirkos az 5 és fél hónapos fiam egész teste. A szobában 24 fok van (estére fürdetésre 25-27 fok szokott lenni).37,4 a hője leszámítva, de ruhát is kellett cserélnem rajta annyira vizes volt.
hát nem tudok ítélkezni, és nem is akarok, de azért a 25-27 fok az alváshoz az azért nagyon durva. Attól, hogy te fázol, nem biztos, hogy a babád is.
NEM SZABAD!!!!!!!!!-ennyire fűteni.
Sokat szellőztess, és vidd ki a levegőre a picit.
Nwkwm 2 picim van, 21 fok van nappal a lakásban, 18 éjjelre, és van, hogy még gy is leizzadnak a gyerekek.
Nem is csoda, hogy megbetegetdnek a gyerekek, ha így van rájuk fűtve.
A 37,5-ös "lázat" ami nem láz, azt nem kell csillapítani, mert ha minden kis hőemelkedésre adsz neki gyógyszert, ha beteg lesz, nem fog neki használni, mert megszokja.
Nézd,csak segíteni akarok!
Először is a babád mutasd meg orvosnak ha nem múlik el a hőemelkedés, de bizony igazuk van a többieknek.Egyszer ráhagytam 2 órára a páromra a manót.24 fok volt bent,jól felöltöztette,jól betakargatta,és elaludt a pici,aludt neki végig,majd mikor megjöttem,jó meleg volt,leöltöztettem,és 37,8 volt a hője..
Azóta sem fordult elő, de ez olyan lehet ha ebben a szobai hőmérsékleten hagyod,semmiképp ne öltöztesd fel nagyon,mert etz nekik olyan mint nekünk nyáron a hőguta.
A meleg száraz levegőtől ráadásul könnyen asztmaszerűség is kialakulhat,ha tartós.
Mondom csak segíteni akarok,mi is kályhával fűtünk,és bizony sokszor meleg van,én alig adok rá ruhát,éjjel meg nézegetem,és ahogy kezd lehűlni a rendszer,úgy takargatom.
De biztonság kedvéért vidd el dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!