Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól és mennyi időre...

Mikortól és mennyi időre vihetem ki a kisfiamat sétálni? Két hetes, eddig kétszer vittem ki 10 percre az udvarra.

Figyelt kérdés
Sajnos a ház körül nem lehet sétálni a forgalom miatt, de apa elvihetne minket kocsival a parkig. szerintetek megpróbálhatjuk? vagy várjak vele? nekem nagyon jól esne, kezdek becsavarodni...
2008. okt. 29. 18:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan szép idő van, mint tegnap, akkor nyugodtan mehettek már több időre is, főleg napos részekre. De ha párás, szürke az idő, akkor még ne nagyon vidd ki, pláne ne a forgalmas út mellé. De a parkba rövid időre kiviheted. (Nekem januári az első gyerek, és két hetesen már én is kimentem vele. Nem lett egyszer sem beteg, de azért jól öltöztesd fel!)
2008. okt. 29. 18:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is kiviheted jó időben a babácskát a parkba, jót tesz mind a kettötöknek. Mi is 2 hetesen kezdtünk el sétálgatni, egyetlen egyet mondott a védönönk ,h 6 hetes koráig kerüljük a tömegbe való menést( ezt a bevásárló központokra értette) , mert nincs imunrendszere a babának és védtelen a különbözö baktériumokkal szemben.

további boldog babázást

üdv. 5 hós baba anyukája

2008. okt. 29. 22:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat! megyünk is, végre süt a nap!
2008. okt. 31. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!