Mit csináltok, hogy babáitok jobban bírják ezt a kánikulát?
Figyelt kérdés
a kisfiam 9 hónapos, egy szál pelusban van egész nap, mégis látom rajta, hogy nagyon meleg van. sokat itatom, néha áttörlöm egy nedves ruhával, megy a ventilátor - persze úgy, hogy ne őt fújja - mit tegyek még?2010. jún. 12. 18:37
1/9 anonim válasza:
Az abblakra tegyél sötét vizes paplanhuzatot, hűsiti a levegőt.
2/9 A kérdező kommentje:
jó ötlet, köszi :-)
2010. jún. 12. 18:57
3/9 anonim válasza:
Nálunk egész nap be van sötétítve az egész lakás, és az ablakok közül is csk egy van nyitva, hogy ne tóduljon be a forró levegő.Én nem tennék vizes ruhát az ablakra, mert attól csak párásabb lenne a levegő és még jobban izzadna.Nálunk a besötétítés bevált,így 28 fok van a panelban, nem tudom mennyi lenne nélküle.
4/9 anonim válasza:
Mi is a besőtétítésre szavazunk. Bent a lakásban a szőnyegen játszottunk csak egy bugyi van rajta. Időnként mosakodtunk a csapnál.
5/9 anonim válasza:
Nálunk még "csak" 26-27 fok van bent, és mivel napon volt 41 fok ma délután, én nem nyitok ablakot egyáltalán napközben. A baba szobájában bukóra van téve éjszakára(szúnyogháló és redőny van), hajnalban és késő este szellőztetek, nappalra be van csukva az ablak, redőnyök leengedve azon az oldalon, ahol éppen besüt a nap. Ventilátorral át szoktam járatni fürdetés előtt a levegőt a szobájában, így elviselhetőbb egy kicsit. De az én kisfiam is egész nap csak egy szál pelusban van, délután az árnyékban pancsizik egyet a medencéjében is.
6/9 anonim válasza:
Itt ma 35fok volt.A pelust se adtam rá,18 hónapos.Egész nap kint voltunk,egy vékony kis ingecskében szaladgált,az is csak azért volt rajta hogy a nap ne égesse.Pocsolyát csináltunk a homokozóban,a fűben.Étvágya ugyan nincsen, de még cicizik,és sokat iszik,és persze inkább gyümölccsel kínálom.Bent mi is besötétítünk.Az altatása szerencsésen alakul,mert reggel korán kel,így nem a legmelegebben kell sétálni vinni.11-től 3-ig vagy tovább altatom,és inkább hagyom hogy este 10 körül aludjon el.Amióta tombol a hőség a kedvenc csemegéje a hűtött üveges gyümölcs baba kaja,és a banán turmix anyatejjel.
7/9 anonim válasza:
Szia! Ma mi 4x pancsiztunk idebent a nagykádban, ki nem mertem vinni mert végig idetűzött a nap a kertbe. 10,5 hós
8/9 anonim válasza:
10hós babám van nagyon nehezen viseli a hőséget panelban:(!Egész nap be van sötétítve egy pelus és kistrikó van rajta.Tiszta meleg kiütéses.Sokat sírt látható volt h a melegtől:(!Jól kiventilátoroztam a szobáját és aztán végül tudott aludni 2,5 órát. Ő rengeteget iszik szerencsére magától is nem kell itatni mindig a cumis üveget keresi.Vizet iszik!
9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, az anyatejes turmixot mindenképpen kipróbálom, szerencsére ő is sok folyadékot - vizet - iszik, és még cicizik is, ezzel nálunk sincs gond.
borzasztó, hogy eddig az állandó eső-, most meg a fullasztó meleg miatt nem lehet kimozdulni a lakásból. esténként megyünk egyet sétálni, de az is csak amolyan gyors rohanás....
2010. jún. 12. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!