Hány napra előre főztök általában 7-8 hós babátoknak?
Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 16:20
1/5 anonim válasza:
1. Tehát ma eszik belöle,meg holnap. Ritkán odaadom még 2 nap múlva is.
2/5 anonim válasza:
az én babám még inkább csak kóstolgat
mindig frissen főtt ételt kap
magunknak is mindig frissen főzök, inkább mindennap egy keveset, mert szivesebben megesszük
3/5 anonim válasza:
Két adagot főzök, az egyiket megeszi aznap, a másikat másnap.ha véletlenül több lesz, akkor lefagyasztom.én sem enném meg két nap múlva.
4/5 anonim válasza:
Valahogy nekem mindig úgy sikerül, hogy 3 vagy 4 adag kaja lesz a főztömből, így odaadom az egyiket frissen, másodikat másnap, és a 3., 4. adagot lefagyasztom Aventes Via pohárban.
5/5 anonim válasza:
Én 4-5 napig minden nap főzök neki frisset, a maradékot pedig lefagyasztom. Aztán 2-3 napig pihenek és eszi a fagyasztottat. Annyit egyszerűsítek a dolgon, hogy húsból és májból mindig nagyobb adagot főzök neki (általában pörköltösen hagymával vagy natúr) és adagonként lefagyasztom, ezért csak zöldséget főzök, kiveszek egy adag husit és összeturmixolom. De lassan megeszi már azt amit mi ezért remélem ez még egyszerűbb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!