Mit tegyek ha az anyám a 3 éves öcsémmel nem akar lenni?
Sziasztok ! A fő gond az hogy , nem rég született öcsém hát hogy is mondjam eléggé hiperaktiv és fárasztó , a probléma ott kezdödik hogy az anyám mindent megtesz annak érdekében hogy ne kelljen vele elmenni vásárolni , edzöterembe , baráti találkozókra (néha-néha ilyen csajos ''party'') , ennek következtében nekem adja a gyereket hogy vigyázzak rá , jó semmi gond nincs ezzel persze vigyázok rá és szeretem is , de az hogy minden nap reggel már hozzám beadja , hogy nálam nézzen mesét , jó utána suliból hazaérve nekem adja hogy vigyázzak rá mert a gyerekkel nem tud vásárolni , jó , hazajövök edzésröl , nekem adja egészen éjfélig , ez megy minden nap (és csak mellékesen az anyám munkanélküli).
Apám este dolgozik , tehát reggel fáradt , igy tényleg velem van non-stop a gyerek , se magánéletem nem lehet igy , se egy perc nyugtom , ja és akkor még mondja nekem apám hogy igy tanuljak ... szerintem ez igy kivitelezhetetlen, egy pár jó tanács ?
Elöre is köszönöm a válaszokat !(16/f)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!