Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyakran kell mosni a...

Milyen gyakran kell mosni a babák ruháját?

Figyelt kérdés
Egészen kisbabákéra gondolok. Minden egyes felhúzás után már mosás, vagy lehet azt csinálni náluk is mint a felnőtteknél, hogy mondjuk rajta van egy napot, fél napot, nem eszi le, nem lesz koszos, még öblítő illata is van, és visszarakom a szekrénybe és 2nap múlva ráadom? Ugye mi felnőttek is szoktunk ilyet csinálni, hogy rajtunk van pár órát, akkor nem visszük mindjárt mosásba, persze ha nem koszoltuk össze, aztán mondjuk 3nap múlva megint felhúzzúk. A babáknál is lehet így csinálni?
2008. okt. 29. 14:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én mindennap tisztát adtam a kisfiamra, mai napit mindennap lecserélem neki. Mert habár igazad van, hogy ha nem piszkolódik be, akkor vissza lehetne rá adni, de valahogy én nem szeretem. Így nálunk a baba ruha folyamatosan mosva van :)
2008. okt. 29. 14:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem rakom a szekrénybe úgy már el,max ha nagyon tiszta még másnap felveszi, de nálunk az örökös nyál,bukások,és kakik mindig keresztbe tesznek,úgyhogy ez ritkán fordul elő.
2008. okt. 29. 14:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Igazatok van... Köszi a válaszokat.
2008. okt. 29. 14:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én soha nem adtam vissza már azt a ruhát a gyerekemre ami egyszer volt már rajta,még hacsak 1-2 órán át volt a gyerekemen én utána egyből kimostam,mert az igaz,hogy még nem nagyon koszolnak kicsi korukban és tiszta marad a ruhájuk,de én mindig úgy voltam vele,hogy annyian fogdossák,simogassák,ölelgetik a picit,hogy bármi kis apró valami rajt maradhat a ruhán amitől bármit elkaphat pl:valamilyen bőrfertőzést stb.

Én mindig úgy voltam,hogy jobb megelőzni és elkerülni még a legapróbb bajt is ,mert ilyen pici babáknál sosem lehet tudni hogy hogyan reagál a kis szervezetük.

Mindig azt mondtam,hogy nekünk egy kis nátha,de lehet,hogy a kicsinek egy halálos betegség!

2008. okt. 29. 14:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia. Én body-t minden nap másikat adok rá, de a rugdalózó, ha nem éri baleset 2 napig van rajta. Szerintem, ha csak 1-2 óráig van rajta a ruha, nem kell egyből mosni. Abba mennek szét ezek a pici ruhák.

Üdv

2008. okt. 29. 16:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi a nadrágot, farmert, melegitőalsót vesszük fel 2 napig a többit nem.
2008. okt. 29. 16:59
 7/8 anonim ***** válasza:
A body-t mindig cserélem, de a rugit ha tiszta marad valami okból :) másnap rá adom.
2008. okt. 29. 17:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Míg kisebb volt a babam, a rugit 2-3 nap visszaadtam rá, persze, ha OK volt, tobbi mást cseréltem naponta. Végulis szinte csak fekudt benne. Kevesebb ruhánk volt, így aztán 2-3naponta mostam. Most már mindent cserélek, mászik a drága, így piszkosabbak a rugik is, nem is beszélve arrol, hogy hiába vigyázok, néha leesszuk. Van "kimenoruhánk" is, ha bevásálni, csavarogni megyunk, ha 1-2 órát van csak rajta, azt még félreteszem legkozelebbre.
2008. okt. 29. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!