Milyen gyakran cserélitek a babátokon a bodyt, a kiszoknit, és a felső ruházatot (pl:rugit)?
9 hetesen a bodyt napi 1x, fürdés után +mikor kifolyt a pisi, kaki. rugit 2x, fürdés után pizsi rugit kapott, otthon meg szép rugiban volt, de ennyi idősen már az utcára "rendes" ruhában vittem ki :) így mondjuk zokni addig volt csak rajta míg sétáltunk.
pulcsit többször is ráadom, még most is (2éves) hisz azt csak a kabát alá kapja, nem koszolja össze. egyéb ruhát egyszer adtam rá
ennyi idősen a felső ruhát ahányszor kellett, mert ugye bukott, bodit 2x-fürdés és reggel, és más ruhát kapott sétáláskor.
14 hónapos most, bodit szintén ugyanugy 2x, reggel felöltözünk, ebédnél elmocskolja, déli alvás hosszú újjú trikó+harisnya (most már nagyon hodeg van nálunk, hegyvidék) alvás után beöltözünk a sétához, séta után valami kényelmes itthoni, este fürdés után pizsi. szeretem öltöztetni, ő sem ellenkezik.
9 hetesen minden fürdéskor tiszta body, tiszta rugi, ha nap közben beszennyeződött, akkor rögtön csere.
Most 7 hónapos és még mindig ugyan így csinálom. Van, hogy napi 2-3 body is használatban van. :) Kifolyik a pisi-kaki, vagy leeszi. Nem szeretem, ha szennyezett ruhában van, és itt most nem a porra és a mászás alatt összeszedett "koszra" gondolok.
Napi többet is elhasznált ezekből a cuccokból, mert vagy kifolyt a kaki vagy lebukta.
Amúgy is csak egyszer adtam volna rá.
Kivéve pulcsi, azt többször is, ha tiszta maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!