Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 hós kisfiamat elküldték...

15 hós kisfiamat elküldték nevelési tanácsadóhoz mert a doktor nénink szerint problémás. Volt valaki hasonló helyzetben? Több lent.

Figyelt kérdés
Az keltette fel a dr nő figyelmét, hogy ha megyünk bármilyen vizsgálatra, borzasztóan sír, szinte tombol. Alig lehet megvizsgálni, hozzáérni. Egyébként is itthon is elég akaratos, sokszor van ha nem kap meg valamit csúnyán tud üvölteni miatta. Beszélni sem nagyon beszél még, max.azt mondja h nem, dede, Ede ilyenek. De babanyelven nem halandzsázik. Tapasztalt anyukák, írnátok? Eléggé megijesztettek most. Köszönöm előre is.
2018. ápr. 5. 21:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
64%
Mivaaaan? Egy 15 hos meg jo hogy ordit. Es beszelnie sem kell meg. Valoszinuleg az ismerose a tanacsado vagy jutalekot kap az oda kuldott gyerekekert. Ilyen hulyeseget meg sosem hallottam.
2018. ápr. 6. 15:18
 12/12 A kérdező kommentje:
Most képzeljétek el! Néztem, mint az edényes. Először frászt is kaptam, azért gondoltam, h érdeklődöm más anyukák hogy látják. Mert azon kívül, hogy valóban kellemetlen hogy nagyon üvölt és vergődik meg le sem lehet fogni, nem gondoltam volna én sem, hogy komolyabb viselkedési zavar áll a háttérben. Itthon ha hisztizik vagy valami nem tetszik neki, el tudom terelni a figyelmét, tudom kezelni leg több esetben. Akkor nyilván nem ha fáradt, de az érthető, akkor le kell tenni aludni. Egyébként akárhányszor mentünk az orvoshoz, mindig úgy kaptunk időpontot, h nem tudott előtte aludni. Szerintem biztos ez is rátesz hogy ennyire ordít mindig.
2018. ápr. 6. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!