Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Türelemmel hogy álltok Anyukák...

Türelemmel hogy álltok Anyukák? Van hogy elfogy néha?

Figyelt kérdés

Elég nehéz természtű a babám, nem valami jó alvó, pláne mostanában, eddig legalább evett szépen de mostanában azt sem.Nem szeret babakocsizni, és egyéb hordozási eszközt sem.Szóval nehéz a kedvére tenni.És hát bevallom néha elfogy a türelem, pedig próbálok mindig nyugodt maradni, de néha olyan nagyon nehéz, és olyankor úgy érzem hogy nem is vagyok Anyának való.Pedig nem szoktam sírni hagyni, sokat játszom vele, foglalkozom, kedvére teszek stb...De eljön néha a pillanat mikor azt érzem nem bírom tovább idegekkel.Persze pár perc és túlleszek rajta, de utána meg olyan lelkiismeretfurdalásom van.

Ti ilyenkor hogy vezetitek le a feszültséget?

2010. jún. 11. 14:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az enyém a kicsi 3 hónapos, de van mellette egy nagyobb is, így minden estére totál kész vagyok. Nem tudom mások honnan gyűjtenek energiát és mitől tudnak halálosan nyugodtak lenni, akármilyen nyűgös a babájuk. Én mindig azzal nyugtatom magam (már ha sikerül), hogy az a legfontosabb, hogy egészséges és ebből kell erőt meríteni, de nem mindig sikerül. Persze este a férjem nem érti, hogy mitől vagyok ideges és kimerült, hiszen én egész nap itthon vagyok. Ha más nem segít, homeós nyugtatót szedek pár napig, és az szokott segíteni.
2010. jún. 11. 15:30
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Látom a környezetemben(sógornőim)hogy ők is sokszor türelmetlenek a kicsivel, olykor hangosabban szólnak stb....Csak magamon nem tetszik ez a fajta viselkedés, és a szívem szakad meg hogy nem tudok türelemmel és szeretettel bánni vele mindig.
2010. jún. 11. 15:44
 13/13 anonim ***** válasza:
HAt en itt leszegyeltem magam mert az en kisfiam meg csak 4 honapos de bizony van, hogy en is kivagyok. Nallam az altatassal vannak gondok napkozben. Este mar a ferjem altatja o mesel neki a kisagy mellett mert nekem addigra elfogy a turelmem. Imadom a kisfiam, meg tudnam zabalni de vannak pillanatok amikor nehez. Este 9-kor mar alszik, olyankor kiulunk a ferjemmel a kertbe en egy kis pohar balileys-el meg egy nagy tal fagyival o meg egy sorrel es lazitunk.
2010. jún. 11. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!