Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Türelemmel hogy álltok Anyukák...

Türelemmel hogy álltok Anyukák? Van hogy elfogy néha?

Figyelt kérdés

Elég nehéz természtű a babám, nem valami jó alvó, pláne mostanában, eddig legalább evett szépen de mostanában azt sem.Nem szeret babakocsizni, és egyéb hordozási eszközt sem.Szóval nehéz a kedvére tenni.És hát bevallom néha elfogy a türelem, pedig próbálok mindig nyugodt maradni, de néha olyan nagyon nehéz, és olyankor úgy érzem hogy nem is vagyok Anyának való.Pedig nem szoktam sírni hagyni, sokat játszom vele, foglalkozom, kedvére teszek stb...De eljön néha a pillanat mikor azt érzem nem bírom tovább idegekkel.Persze pár perc és túlleszek rajta, de utána meg olyan lelkiismeretfurdalásom van.

Ti ilyenkor hogy vezetitek le a feszültséget?

2010. jún. 11. 14:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én 13 hónapos kisfiam is pont ilyen.

Nehéz a kedvére tenni és elég akaratos is.

Néha nálam is elfogy a türelem,így Magne B6-ot szedek,ami valóban jó és sokkal türelmesebb vagyok.

2010. jún. 11. 14:39
 2/13 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a babád?
2010. jún. 11. 14:41
 3/13 anonim ***** válasza:
az én kisfiam is ilyen,néha nálam is szakadozik a cérna,majd elszégyellem magam.de amikor éjjel negyed 12-kor játszani akar,az már sok.csak olyankor néz szemrehányón.
2010. jún. 11. 14:44
 4/13 anonim ***** válasza:

Van bizony!! nekem a 6-7 hónap volt a csúcspont... addigra már totál készvoltam, homeós nyugtatókat szedtem, mert már éjszaka sem tudtam egy óráig legalább visszaaludni, és mivel kb kétóránként kelt, így alig aludtam.. nappal is egyfolytában az üvöltés...áááá kész voltam... De! mióta már tud mozogni, mászni, ülni, állni, sokkal-sokkal könnyebb!! szóval kitartás és szedj magne b6-ot :)

ja és nincs olyan anyuka akinél sosem szakad el a cérna, nyugi ettől nem vagy rossz anya! épp ellenkezőleg, ennek ellenére is mindent megteszel!

2010. jún. 11. 14:47
 5/13 anonim ***** válasza:

Nálam is néha fogytán a türelem.

Sokszor a nagyobb fiam ordítva kel, hívja az apját, pedig tudja, már elment dolgozni. Ilyenkor legalább 10 perc ordítás. Na így indul egy nap, ez megalapozza az egész napomat.

A kicsi pedig szinte lóg rajtam, le sem tudom tenni, ma alig tudtam megfőzni. Pedig foglalkozok vele, csak most van a szeparációs szorongásos időszakában.

Egyik fiam sem tűrte a babakocsit. Hihetetlen, hogy látok babákat babakocsiban játszani, s hogy el vannak! Én ahogy megállok vele, már szállna ki a fiam. Boltban sorban állás katasztrófa, ügyintézni már nem is megyek velük.

Ilyenkor elszámolok magamban, és megnyugszom!

2010. jún. 11. 14:50
 6/13 A kérdező kommentje:
9 hónapos a kisfiam.Szeretnék nyugodt, türelmes anyukája lenni, bár az alaptermészetem sem épp "halál"nyugodt és türelmes.Már alig várom hogy most is felkeljen és jól magamhoz szorítsam:-)
2010. jún. 11. 14:51
 7/13 anonim ***** válasza:
én visszaszoktam a cigire...ilyenkor elszívok egyet, veszek egy mély levegőt és ismét nyugottabb vagyok. lehet, elítélendő, de nálam bevált:-)
2010. jún. 11. 14:53
 8/13 A kérdező kommentje:
Na igen kedves utolsó, babakocsi, áááááá, na az kész, feláll benne(bekötni lehetetlen küldetés), sír, nyafog.Pedig annyira szeretnék vele órákat(na jó elég lenne egy is)sétálni, de nem lehet:-(((De imádom persze, és le nem cserélném egy nyugodt természetű babára sem.
2010. jún. 11. 14:57
 9/13 A kérdező kommentje:
14:50-esnek szólt a babakocsis komment.Na igen cigi, nem dohányzom, de gondoltam rá én is.
2010. jún. 11. 14:58
 10/13 anonim ***** válasza:

Sajnos sz@rul :(. Az én fiam is 9 hós és alapvetően én is pörgős ember vagyok. Rengetegszer fel tudom húzni magam a fiam kapcsán és van, hogy nem sikerül kendőznöm. Legutóbb pl 10 perce :(. 20 perc alvás után (a szokás 1-1.5 óra helyett) felébredt sírva, próbáltam visszaaltatni 40 !! percig, de amint letettem, felébredt, pedig a kezemben aludt. Hát uram bocsá a 9 kilós kis seggét nem fogom kézben altatni, de közben meg vinnyog és ásítozik. Én meg sík ideg vagyok ... szóval igen, van ilyen. Nem vagy egyedül - sajnos!

Kitartás!

2010. jún. 11. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!