Van még, akinek iszonyú kínlódás árán alszik el a babája este a hőség miatt?
Figyelt kérdés
Bár addigra hűl egy kicsit a levegő, de 2 napja a 8 hós babám csak nagy kínlódva, sírva tud elaludni. Legalább 3/4 órát fogolódik, sír.2010. jún. 11. 13:42
1/7 anonim válasza:
úgyszintén.Nálunk 28 fok van este a szobában és hiába nyitok ablakot nem lesz jobb.
Ha csak háromnegyed orát szenved akkor jol jártam.
2/7 anonim válasza:
nálunk is ez van, csak ő 18 hós.
3/7 anonim válasza:
igen a szokásos, beteszem az ágyba és elalszik helyett, egy órán keresztül járkálok be hozzá, mert csak áll az ágyánál és sír...:(
4/7 anonim válasza:
betettem egy ventit a szobájába igy amíg nincs ott hűti kicsit a szobáját,valamint vizes,hideg törcsit tettem a kiságya végébe.javít a hőérzeten.11 óra óta alszik.17 hónapos.
5/7 anonim válasza:
Egy jó tanács! Bár nem tudom, hogy ti, hogy csináljátok, de nappal ne nyissatok se ajtót, se ablakot, nekem ez a taktikám, sőt minden redőny le van húzva, hogy ne süssön be a nap, és csak este nyitok ablakot. A kislányom ugyanúgy alszik, mint eddig.
6/7 anonim válasza:
Az én 13 hós kislányom két napja szokásos 8-fél 9 körüli elalvása kihúzódott 10 fél 11-re. Nagyon kínlódik. Body van rajta, semmi más. A szobában 28 fok volt tegnap. Olyannyira felborult az alvása, hogy ő korábban már csak npi egyszer aludt ebéd után egy nagyot, most viszont kétszer igényli kevesebbet.
"venti" "törcsi" ?? A ventilátor és a törölköző akarnak lenni?
7/7 anonim válasza:
igen,de divat mindent rövidíteni.én bármit csinálok,nincs hűvösebb.klímázok szakaszosan,ha nagyon meleg a szoba,hűtök rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!