Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tehetek? Mióta tud forogni...

Mit tehetek? Mióta tud forogni kínlódás az elalvás.

Figyelt kérdés
Eddig semmi baj nem volt, letettem hasra pár perc múlva aludt. De most leteszem és mászik, forog, és persze közbe sír egy idő után mert álmos. Ha ott állok mellette és fogom a kezét, lábát, fejét akkor is ezt csinálja. Ha egyszer elalszik akkor is néha felébred arra hogy átfordul... Idővel elmúlik ez?
2010. dec. 27. 11:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Idővel. :-) Aztán majd az jön, hogy megtanul felállni, akkor meg a kiságyban is állandóan fel fog állni. Nálunk másfél évesen is kínlódás az elalvás, csak akkor alszik el egyből, ha nagyon fáradt.
2010. dec. 27. 12:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia!Ugyanez a kislányom.Amióta áll,ül stb azóta az ölembe altatom el félig fekvő helyzetbe.utána beteszem óvatosan a kiságyába és úgy alszik.Ha csak leteszem abban a pillanatban fordul,feláll izeg-mozog.
2010. dec. 27. 12:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is szóról szóra ugyanaz van, mint az előttem szólónál!!!! :)
2010. dec. 27. 13:00
 4/5 A kérdező kommentje:

Teljesen megnyugodtam hogy nem vagyok egyedül a problémámmal, tehát akkor ez normális, és akkor ki kell találnom rá valamit :)

Úgy vártam hogy másszon, és tessék... Gondolhattam volna hogy egy újabb próbatétel lesz :))

2010. dec. 27. 13:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez volt, főleg amíg csak hasra fordult, de vissza nem. Sokszor óbágatott éjjel félálomban, hogy valaki fordítsa már meg.

Jól írod, kedves kérdező, mindig van újabb próbatétel, amikor megtanult felállni, éjjel-nappal (szó szerint) felállt az ágyában, volt hogy óránként mentem éjszaka, állt az ágyában és csukott szemmel sírt.

2010. dec. 27. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!