Mit vegyek a lányom 1. születésnapjára?
Májusban lesz 1 éves, és ötletem sincs hogy mit kapjon. Olyat szeretnék aminek örül és ami hasznos is. Már most is szinte mindene meg van.
Nem olyan válaszokat várok hogy nem kell neki semmi extra, még pici stb... Én mindenből nagy felhajtást csinálok( névnap, mikulás, karácsony, nyuszi...) úgyhogy légyszíves a negatív válaszolók kíméljenek.
Ötleteket várok(az ár az mindegy)
Köszönöm :)

Nem tudom mi van nektek ezekből, nálunk ezeket kapta a fiam tőlünk és a rokonságtól:
tricikli
elektromos kisautó
teke készlet
fa formakirakók
műanyag kerti játszóház
csúszda
sütifaló, tanuló alma
lego duplo
Esetleg mivel kislány jó ötletnek tartom a konyhai készletet, ami fából van. Gyümölcsöket egészbe és darabokba tud szedni, tortát szintén stb. Esetleg hozzá tologatós bevásárlókosár.

Az én lányom a szülinapjára kapott:
Bébi taxit, hintalovat, kismotort, foglalkoztató asztalt, könyveket, ruhákat. Vettem lufikat is, de mint kiderült fél tőle, így el kellett dugni őket, hogy ne is lássa. Azóta ez megváltozott.
Utána karácsonyra játékkonyhát, ugráló csacsit, babát, mega bloks készleteket, beatboo-t, könyveket, ruhákat.
Nemsokára névnapja lesz, kisasztalt kap székekkel, játék babakocsit, sátrat alagúttal.
De jön a jó idő, most csináltatunk neki homokozót, kap csúszdát is.
Ha van kertetek, akkor a kini játékok nagyon jók. Tavaly névnapjára kinti hintát kapott, meg felfújható medencét 200db kislabdával. Ameddig nem volt strand idő, addig szárazon használta, utána nyáron meg pancsolt benne.

kisebbeknek való foteles hintaló
puha építőkocka
little people
felfújható csörgős-labdás henger
kismotor
bébi golyópálya
plüssállat minden mennyiségben
hinta
homokozó
felfújható pancsoló
homokozójáték, ezer féle van, fagyis, sütis, stb.
az elektromos autó nekem is nagyon tetszik, de még nem volt rá keret
Nagyon szépen köszönöm, össze is állítottam a listát :)
Még egy kérdésem lenne, az elektromos kiautohoz nem pici még? Már én is néztem , de úgy gondoltam azt csak jövőre.

Nálunk a kisasztalt és kisszéket kapott az első szülinapra (IKEA-ból). Hintaló, tricikli volt már addigra, kismotor, roller meg később lett.
Akkor kezdtük csinálni a matatófalat, ami azóta is alakul:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!