Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés után bikini vásár?...

Szülés után bikini vásár? Nektek is rosszul esett?

Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 21:02
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Jókat nevettem:)feldobtatok köszi:)! Jó éjt nektek.
2010. jún. 10. 22:48
 22/27 anonim ***** válasza:

optimista csajok!visszaadtátok az önbizalmam.nagyon féltem attól,hogy strandra kelljen vinnem a fiam,mert lóg a hasam,a cicim(ami most 90C-s és 80B-s volt,az jó hogy megnőtt,de lógnak)a súlyom visszament szülés elöttire,azaz 62-re(77-tel mentem szülni),de lóg és olyan csíkos,hogy a zebra elbújhatna mellettem.igaz már halványodtak,de nem az igazi még,pedig már 9,5 hónapja szültem.most igy olvasva a válaszokat jóval optimistábban állok a strand dologhoz.már csak egy fürdőruha kéne,mert csak bikinim van :(

/S/

2010. jún. 10. 23:05
 23/27 anonim ***** válasza:
Húúú azt hittem csak én vagyok ennyire önkritikás,elfogult anyuka! Első lányommal 9 éve 25 kilót híztam.3 hónap múlva,jobban néztem ki mint terhesség elött. 173 cm/55 kg,gyönyörű kockahas,mindenféle fogyókúra,edzés nélkül.most a 9 hós lányomnál 55 kilóval kezdtem a terhességet és 86-al zártam 31!!! kiló! :( Most vagyok 65. mindenki mondja hogy obban nézek ki ezzel a plusz 10 kilóval.ja lehet...hosszú gatyába... a hasam lóg,a combjaim narancsbőrösek,csípőm széles maradt. Nagyon mennék,a lányaimmal,de annyira a béka segge alatt van az önbizalmam hogy térd feletti rövidgatyát nem merek felvenni. Már tényleg azon gondolkozom hogy megkeresek egy pszichológust. :(
2010. jún. 11. 06:25
 24/27 anonim ***** válasza:
Nem, ugyanazt a bikinit vettem fel, mint a terhességem előtt(második gyerek, 38 vagyok), tavaly márciusban született, már nyáron háromszög felsős bikiniben voltam, Mást fel sem vennék,csíkjaim nincsenek, pici hasam azért van, de nem zavar, soha nem volt lapos hasam.
2010. jún. 11. 10:14
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

22,32:! Nem mindenkinek lesz ám kerek a feneke attól hogy meghízik! Sőt nekem kifejezetten lógott. Semmilyen alakom nem volt, a fölös kilót teljesen aránytalanul terültek el rajtam.

Na én 2008 októberben szültem, tavaly nyáron egyáltalán nem vetkőztem bikinire, ( én is sírtam a próbafülkékben) de emiatt nem hiszem hogy önző lennék (!) , mert az akkor 8-9 hós babám remekül elpancsolt a saját felfújható medencéjében is. Nem attól lesz egy baba boldog hogy a medencében löködik a nagyobb gyerekek, mikor még állni sem tud. Na de a lényeg az, hogy 1 év elteltével amúgy is csökkent a tejem, így elkezdetem minden nap tornászni, és kevés szénhidrátot ettem pá hónapig. Az eredmény hogy idén nyáron, mikor már 1,5 éves elmúlt a lányom, és van értelme strandolni vinni, nem okozott gondot a bikini vásárlás. Igaz erősen push-up-osat kellett vennem, de ezt leszámítva boldogan néztem a tükörbe. A hasam nem érdekel egyedül ott nem leszek soha feszes, hiszen ott megnyúlt a bőr. Szóval 1 éves kor alatt NEM KÖTELEZŐ rosszul éreznem magad a strandon, ha megoldható a saját kis medence. Utána hidd el kis sporttal, enyhe diétával lesz egy csodás nyarad.

2010. jún. 11. 10:20
 26/27 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, ajánlom Rubint Réka DVD-it, csak napi 20 percesek, úgyhogy könnyen beiktatható a napodba, akkor is ha kevés a segítség.
2010. jún. 11. 10:23
 27/27 anonim ***** válasza:

nos...

én 64 kg voltam és annyi vagyok most is, csak a bőröm lett mondjuk s-esből xxxl-es. ring mint valami kocsonya...

a melleim a régi 75D-s melltartókat kiröhögik, csak a szoptatósba férek bele. reményem sincs, hogy találok mondjuk 75E-s melltartót! D-set is csak márkásat lehetett kapni, 6-8 ezrekért. szóval marad a szoptatós.

babaúszás meg itthon a pancsolóban!

2010. jún. 11. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!