Szülés után bikini vásár? Nektek is rosszul esett?
optimista csajok!visszaadtátok az önbizalmam.nagyon féltem attól,hogy strandra kelljen vinnem a fiam,mert lóg a hasam,a cicim(ami most 90C-s és 80B-s volt,az jó hogy megnőtt,de lógnak)a súlyom visszament szülés elöttire,azaz 62-re(77-tel mentem szülni),de lóg és olyan csíkos,hogy a zebra elbújhatna mellettem.igaz már halványodtak,de nem az igazi még,pedig már 9,5 hónapja szültem.most igy olvasva a válaszokat jóval optimistábban állok a strand dologhoz.már csak egy fürdőruha kéne,mert csak bikinim van :(
/S/
22,32:! Nem mindenkinek lesz ám kerek a feneke attól hogy meghízik! Sőt nekem kifejezetten lógott. Semmilyen alakom nem volt, a fölös kilót teljesen aránytalanul terültek el rajtam.
Na én 2008 októberben szültem, tavaly nyáron egyáltalán nem vetkőztem bikinire, ( én is sírtam a próbafülkékben) de emiatt nem hiszem hogy önző lennék (!) , mert az akkor 8-9 hós babám remekül elpancsolt a saját felfújható medencéjében is. Nem attól lesz egy baba boldog hogy a medencében löködik a nagyobb gyerekek, mikor még állni sem tud. Na de a lényeg az, hogy 1 év elteltével amúgy is csökkent a tejem, így elkezdetem minden nap tornászni, és kevés szénhidrátot ettem pá hónapig. Az eredmény hogy idén nyáron, mikor már 1,5 éves elmúlt a lányom, és van értelme strandolni vinni, nem okozott gondot a bikini vásárlás. Igaz erősen push-up-osat kellett vennem, de ezt leszámítva boldogan néztem a tükörbe. A hasam nem érdekel egyedül ott nem leszek soha feszes, hiszen ott megnyúlt a bőr. Szóval 1 éves kor alatt NEM KÖTELEZŐ rosszul éreznem magad a strandon, ha megoldható a saját kis medence. Utána hidd el kis sporttal, enyhe diétával lesz egy csodás nyarad.
nos...
én 64 kg voltam és annyi vagyok most is, csak a bőröm lett mondjuk s-esből xxxl-es. ring mint valami kocsonya...
a melleim a régi 75D-s melltartókat kiröhögik, csak a szoptatósba férek bele. reményem sincs, hogy találok mondjuk 75E-s melltartót! D-set is csak márkásat lehetett kapni, 6-8 ezrekért. szóval marad a szoptatós.
babaúszás meg itthon a pancsolóban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!