Bikini kérdés! Nagymellű anyukák, ti hol vásároltok bikinit?
igen..
85B-s melltartó kellene ami van is de akkora a bugyi mint egy honvédségi sátorlap..
kicsi a fenekem - lám ez is baj....-
úgy oldom meg hogy mivel nem járok strandra csak felsőt veszek és olyan üzletekben ahol árulnak ilyet:
itt nézz szét:
Calzedonia
takko
mindkettőben van olyan lehetőség hogy más szabású és méretezésü felsőt és bugyit veszel meg !!!
ajánlom mert jó minőség és kb. 5000.- ből kijön igy egy fürdőruha - bikini-
tesco, kínai!
nekem 75 d-s felső kell és kb 38-40-es alsó, de a legtöbb helyen max 75 b-s, ha van...
legutóbb is vettem egy lapátnyi felsőt aminek jó volt a kosara, majd a pántjainak felét levágattam varrónővel, így fel is tudtam venni anélkül, hogy kétszer körbeérte volna a hátam. persze most szoptatás alatt annak a kosara is kicsi:) de azért beleszuszakolom magam, túl sűrűn úgyse járunk strandra.
volt már, hogy sima fekete sportmelltartóval meg egy egyszerű bugyival jártam strandolni.
Köszi a válaszokat, de nekem legalább 95 E-F méret kellene....
Tesco és társaiban még csak véletlenül sincs ekkora, kínaiban sem találtam, sőt még a piacon sem. :( Illetve ha van, akkor úgy, ahogy írtam, hogy ultra nagy már az alsó hozzá.
Szia!
Triumphot tudom ajánlani, nekem van egy eladó 46D-s méretű 2 részes, ha érdekelne írj.
Én mindig a Calzedonia üzletekben vettem magamnak bikinit, mert 36-os alsó kellett, 75C felső, és már azt is csak ott kaptam mindig. Most még nagyobbak a melleim (75DD), de sajnos nem jutottam el Pestre Calzedonia üzletbe még. Viszont betévedtem itt nálunk egy Mayo butikba, és tök véletlenül ott kaptam olyan bikinit, aminek az alsója kisebb, a felsője viszont nagyobb, utolsó, leárazott darab volt 6000-ért (valószínűleg nem kellett senkinek). Örültem is, mint majom a farkának.
Ha tudsz, tényleg keress Calzedonia boltot. Ott tutira kapni fogsz külön alsót és hozzá nagyobb méretű fölsőt. Nekem egyébként az a fajta volt a kedvencem, ami nyakba kötős, hátul a hátadon is meg kell kötni, a mellrésze háromszög alakú, de van benne merevítő, viszont nincs benne szivacs. Ilyen biztosan van náluk, tavaly fehér, rózsaszín és égszínkék volt a kínálat. Ez minden évben változik, idén nem tudom, milyen színűt lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!