Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés után bikini vásár?...

Szülés után bikini vásár? Nektek is rosszul esett?

Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 21:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

a melltartorol ne is beszeljunk :S

90D-s voltam terhesseg elott.

Most 85B es nem mutatom meg a ferjemnek sem!!!

De azt legalabb a melltarto a helyen tartja....de a hasam!!!

En irtam, hogy csungohasu malac lettem :S

2010. jún. 10. 21:33
 12/27 anonim ***** válasza:

Én egy tankiniben még jól érzem magam :)

A kilók rendben vannak, bár a cicik már nem a régiek, de egy kis push uppal még megoldható, de a hasam nekem is lóg, pedig nem vagyok kövér.

2010. jún. 10. 21:45
 13/27 A kérdező kommentje:
Hát nem állunk valami jól akkor lányok :-/!
2010. jún. 10. 21:49
 14/27 anonim ***** válasza:
91%
Sziasztok!!! Na én is ugyan ebben a cipőben járok, küzdök a kilókkal! DE!!!! Van önkritikám, de a pont a gyermekem miatt nem tehetem meg, hogy ne vegyek fel fürdőruhát és ne vigyem el strandolni. Csak figyeljétek a számaimat! 95 kgval lettem terhes, 103 kgval szültem, 95 kgval jöttem haza és most vagyok 87 kg. Jövő héten megyünk a Balcsira most 9 hónapos kisfiammal, ráadásul 11en leszünk. Keresem a megfelelő tankinit, nagy levegőt veszek, és lesz@arom az összes olyan embert, aki megbámul a kinézetem miatt!!! Van egy gyönyörű, egészséges, kiegyensúlyozott babám, akire a legbüszkébb vagyok a világon és akivel majd később sem tehetem meg h nem viszem el strandolni!!!!! Úgyh Lányok fel a fejjel és ha másért nem is a gyermekeitek miatt menjetek strandra!!!!!
2010. jún. 10. 21:56
 15/27 A kérdező kommentje:

Igazad van :). És jó hogy te optimista vagy:)!

Nálam csak az a baj mindig azt hiszem h rólam beszélnek h na ez hogy néz ki milyen kövér stb...:(

2010. jún. 10. 21:59
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

82 kg vagyok és 167 cm, teherbeeséskor is ennyi voltam, és most, szülés után egy évvel is. Tehát nem vagyok egy modell-alkat. Ja, és ennek tetejébe irtózatosan fehér a bőröm is, viszont szőrtelenítés után pár órával már nő vissza a szőr. ÁÁÁ. A hasam rettentő csíkos (nst-n mindig engem bámultak :( és nem sokat halványodott. Ja, és természetesen szintén lóg, mint ahogy a 90-e-s mellem is...

Mindezt nem olyan nehéz feldolgozni, mert korábban sem voltam sokkal jobb.

Én nemes egyszerűséggel c und a-ban vettem egy tankinit, ami mintás így ápol és takar, nem mondok le a strandról, csak azért, mert ki-mit szól hozzám. Eddig is megnéztek a fehér bőröm miatt, én meg ilyenkor mindig látványosan szemügyre veszem, aki megnézett.

Na, ezt most jól kiírtam magamból.. :)

Amúgy meg ez legyen a legnagyobb problémánk !!!!! :)

2010. jún. 10. 21:59
 17/27 anonim ***** válasza:
80%
21:56 vagyok! A testi adottsgaim (fehér bőr, csíkos has, szőrnövekedés, melltartóméret) ugyanaz mint 21:59-es válaszadónál!!! Jó h TE is így látod!!! Úgy Anyucik tessék kicsit let*jni ezeket a "semmiségeket", nem bántásképpen írom, de NE legyetek önzők, higyjétek el, h el fogjátok felejteni ezeket az apróságokat, amikor a babáitokon azt fogjátok látni, h mennyire boldogok,h pancsizhatnak. És nem utolsó sorban nekünk is jót fog tenni, ha egy kicsit mást csinálunk!!!! Úgyh hajrá!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
2010. jún. 10. 22:09
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen, 22:09, úgy látszik rokonlelkek vagyunk:)

Ja, és még annyit tennék hozzá, hogy azért én is látok anyukákat strandon pici gyerekekkel (bár én meglehetősen ritkán járok, a Balcsi meg az ország másik végében van :(, és nem nagyon láttam még csúnyát. Szóval szerintem csak magatokról hiszitek ezt a változás miatt, de mások nem így látják. Miért gondoljátok, hogy nem a kerek feneketeket, hanem a "lógó" hasatokat bámulják ? :DDDD

2010. jún. 10. 22:32
 19/27 A kérdező kommentje:
Na még a végén kezdem pozitívan látni a dolgokat:))!
2010. jún. 10. 22:39
 20/27 anonim ***** válasza:

Ez tetszik kedves utolso :)

a kerek fenekemen van mit nezni :D LOL

majd mindig tolatva megyek :D

csungohasu anyuka :D

2010. jún. 10. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!