Szülés után bikini vásár? Nektek is rosszul esett?
a melltartorol ne is beszeljunk :S
90D-s voltam terhesseg elott.
Most 85B es nem mutatom meg a ferjemnek sem!!!
De azt legalabb a melltarto a helyen tartja....de a hasam!!!
En irtam, hogy csungohasu malac lettem :S
Én egy tankiniben még jól érzem magam :)
A kilók rendben vannak, bár a cicik már nem a régiek, de egy kis push uppal még megoldható, de a hasam nekem is lóg, pedig nem vagyok kövér.
Igazad van :). És jó hogy te optimista vagy:)!
Nálam csak az a baj mindig azt hiszem h rólam beszélnek h na ez hogy néz ki milyen kövér stb...:(
82 kg vagyok és 167 cm, teherbeeséskor is ennyi voltam, és most, szülés után egy évvel is. Tehát nem vagyok egy modell-alkat. Ja, és ennek tetejébe irtózatosan fehér a bőröm is, viszont szőrtelenítés után pár órával már nő vissza a szőr. ÁÁÁ. A hasam rettentő csíkos (nst-n mindig engem bámultak :( és nem sokat halványodott. Ja, és természetesen szintén lóg, mint ahogy a 90-e-s mellem is...
Mindezt nem olyan nehéz feldolgozni, mert korábban sem voltam sokkal jobb.
Én nemes egyszerűséggel c und a-ban vettem egy tankinit, ami mintás így ápol és takar, nem mondok le a strandról, csak azért, mert ki-mit szól hozzám. Eddig is megnéztek a fehér bőröm miatt, én meg ilyenkor mindig látványosan szemügyre veszem, aki megnézett.
Na, ezt most jól kiírtam magamból.. :)
Amúgy meg ez legyen a legnagyobb problémánk !!!!! :)
Igen, 22:09, úgy látszik rokonlelkek vagyunk:)
Ja, és még annyit tennék hozzá, hogy azért én is látok anyukákat strandon pici gyerekekkel (bár én meglehetősen ritkán járok, a Balcsi meg az ország másik végében van :(, és nem nagyon láttam még csúnyát. Szóval szerintem csak magatokról hiszitek ezt a változás miatt, de mások nem így látják. Miért gondoljátok, hogy nem a kerek feneketeket, hanem a "lógó" hasatokat bámulják ? :DDDD
Ez tetszik kedves utolso :)
a kerek fenekemen van mit nezni :D LOL
majd mindig tolatva megyek :D
csungohasu anyuka :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!