Első torta készítés?
Figyelt kérdés
Első szülinapra tejpepbol pl kekszesbol,vagy kakaosbol, lehet tortát csinálni? Azt a vendégek is megeszik vajon? Hogy készítsem el?2018. márc. 22. 13:34
11/15 anonim válasza:
Én 1. szülinapra joghurt tortát csináltam, aminek az alapja babapiskóta volt. Az a joghurtos krém miatt megpuhult és nem csak a fiam hanem mi is imádtuk.
A tetejét lehet gyümölccsel díszíteni. Barack szeletekkel vagy áfonyával, bármivel.
De a mamájától túró tortát kapott piskóta alappal. Mivel ezek mind be voltak már vezetve, semmi baja nem volt tőle, sőt. Nagyon ízlett neki. És ezeket mi is ettük.
12/15 anonim válasza:
Kisfiam gesztenyés-banános tortát kapott az 1. szülinapjára, imádta.
13/15 anonim válasza:
Nálunk úgy lesz hogy lesz egy torta amit a kisfiam eszik maszatol vele. Pici torta lesz. A vendégek más nasit esznek majd. Nem a torta maszatolás a lényeg hanem mivel babásan készítem majd így annak nem biztos hogy sikere lenne. Viszont cukrázdait nem adnék ki tudja milyen adalék van benne amit még nem akarnék adni.
14/15 anonim válasza:
Nem értem miért kellett lepontozni mert leírtam nálunk hogy lesz........
Azért mert más csinált valami babáknak is ehető tortát és a vendégek is azt ették egyáltalán nem biztos higy izlett nekik csak nem akarták megbántani az illetőt én meg nem akarok udvariaskodást....
15/15 anonim válasza:
Utolsó, ezt én se értem, engem is többször pontoztak már le hasonlóan tényszerű leírásért más témában. Én felpontoztalak, mi is hasonlóan csináltuk, nekünk bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!