Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Első torta készítés?

Első torta készítés?

Figyelt kérdés
Első szülinapra tejpepbol pl kekszesbol,vagy kakaosbol, lehet tortát csinálni? Azt a vendégek is megeszik vajon? Hogy készítsem el?
2018. márc. 22. 13:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%

Én 1. szülinapra joghurt tortát csináltam, aminek az alapja babapiskóta volt. Az a joghurtos krém miatt megpuhult és nem csak a fiam hanem mi is imádtuk.

A tetejét lehet gyümölccsel díszíteni. Barack szeletekkel vagy áfonyával, bármivel.

De a mamájától túró tortát kapott piskóta alappal. Mivel ezek mind be voltak már vezetve, semmi baja nem volt tőle, sőt. Nagyon ízlett neki. És ezeket mi is ettük.

2018. márc. 22. 14:51
 12/15 anonim ***** válasza:
47%
Kisfiam gesztenyés-banános tortát kapott az 1. szülinapjára, imádta.
2018. márc. 22. 17:10
 13/15 anonim ***** válasza:
54%
Nálunk úgy lesz hogy lesz egy torta amit a kisfiam eszik maszatol vele. Pici torta lesz. A vendégek más nasit esznek majd. Nem a torta maszatolás a lényeg hanem mivel babásan készítem majd így annak nem biztos hogy sikere lenne. Viszont cukrázdait nem adnék ki tudja milyen adalék van benne amit még nem akarnék adni.
2018. márc. 22. 18:15
 14/15 anonim ***** válasza:
59%

Nem értem miért kellett lepontozni mert leírtam nálunk hogy lesz........

Azért mert más csinált valami babáknak is ehető tortát és a vendégek is azt ették egyáltalán nem biztos higy izlett nekik csak nem akarták megbántani az illetőt én meg nem akarok udvariaskodást....

2018. márc. 23. 05:42
 15/15 anonim ***** válasza:
58%
Utolsó, ezt én se értem, engem is többször pontoztak már le hasonlóan tényszerű leírásért más témában. Én felpontoztalak, mi is hasonlóan csináltuk, nekünk bevált.
2018. márc. 23. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!