Első torta készítés?
Akkor már ehet joghurtot meg piskótát simán. Én meggyet és joghurtot kevertem ki növényi tejszínnel, ezt a krémet töltöttem a piskótába, és cukormázzal be volt vonva (+ ostyalap.)
Nem tartalmazott konkrét tejet, tejszínt, semmi olyat, amit ne ehetne.
Elso szulinapjara cukraszdai csokitortat kapott, csak ugy falta :) Nyugodtan adhatsz neki normalis etelt.
En vendegkent tuti elhanynam magam a tejpepes "tortatol" de hajra...
Simán növényi tejszínből csináltam isteni gesztenyetortát.
Nem, nekünk nem volt 2 tortánk ahogy valaki írta hogy "szokás"....tudom hogy sok anyuka divatból vesz/csinál "trancsírtortát" de nálunk nem volt, nem sok poént látok abban hogy a gyerek csak úgy szétb*sszon egy teljes tortát mert jaj de vicces hogy krémes az arca. Ha egy szeletet kap a rendes szép tortából, azzal is összekenheti magát ha valakinek ez okoz örömet. Ehhez nem kell a gyereket játszatni az étellel, rádásul egy egész tortával....pláne ha belegondolsz, egy 1 évesről minden étkezéskor lőhetsz "maszatos" fotót, nem kell ehhez egy egész tortát adnod neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!