A zselét pudingos gyümölcsös tortára szokás twnni és arrra rakják a tejszínt
2017. márc. 28. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?
2/14 anonim válasza:
Ha a habra öntöd, össze esik. Tejszínes gyumolcstortahoz nem kell torta zselé, ahhoz tejszín kell, meg gyümölcs. Ha mégis akarsz zselét is, akkor a felső tortalapra ne tegyél semmit, arra öntsd a zselét.
2017. márc. 28. 18:43
Hasznos számodra ez a válasz?
3/14 anonim válasza:
A habra minek még zselé is? A gyümölcstortán felénk csak gyümölcs és zselé van, a habos tortán meg csak hab és gyümölcs. A kettő minek együtt? Össze fog szottyadni a habod, lefolyik.
2017. márc. 28. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
4/14 anonim válasza:
2!
ha nem tesz rá semmit, akkor a piskóta beszívja a zselét.
inkább az utolsó lapot kent meg lekvárral, az nem engedi, hogy a piskóta beszívja a zselét. a lekváros lapra mehet a gyümi, arra a zselé
2017. márc. 28. 18:56
Hasznos számodra ez a válasz?
5/14 anonim válasza:
Igaz, utolsó. 😀
2017. márc. 28. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
6/14 anonim válasza:
Ha langyos a zselé, a hullala folyós lesz tőle. Ha mindenáron zselét akarsz rakni a habra, külön dermeszd meg, vágd kis kockákra, és szórd rá a habos tortára. Jól fog kinézni, ha szörpből vagy gyümölcsléből készíted, finom is lesz.
2017. márc. 29. 08:39
Hasznos számodra ez a válasz?
7/14 anonim válasza:
Gondolom azert akarod a zselet,h ne barnuljanak meg a gyumolcsok.Szerintem csinald meg hagyomanyosan a gyumitortat a tetejen pudingal gyumivel meg zselevel a habot meg tedd a torta oldalara es,ha marad csinlhatsz valami diszitest a zselere is.Vagy a gyumiket berakod ket tortalap koze a krembe es akkor nem kell zsele.Mi ugy szoktuk,h tejszinhabot utana rakjuk ra mindenki amennyit szeretne.
2017. márc. 29. 09:01
Hasznos számodra ez a válasz?
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-)
2017. márc. 29. 14:05
9/14 anonim válasza:
Érdemesebb a gyümölcsöket lime lében megforgatni, és akkor nem barnulnak be, és úgy elhelyezni a habon. Szebb, finomabb, és nem kerül rá az a rettenetes, sertéscsontból kifőtt zselé, aminek semmi keresnivalója egy tortán.
Ez esetben használhatsz tejszínt is, mert a hulala nem tejszín, hanem vegyszerrel átalakított margarin.
Esetleg mascarpone-habtejszín keveréke, az össze sem esik. Az érfalakra sem tapad fel, az íze sem mű.
2017. márc. 29. 15:38
Hasznos számodra ez a válasz?
10/14 anonim válasza:
na megérkeztek az egészség huszárok, bár a kérdéshez nem sok köze van.
utolsó!
te sosem eszel zselatint/zselét? mi baj van azzal, hogy csontból készül?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!