Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan öltöztessem ebben a...

Hogyan öltöztessem ebben a melegben?

Figyelt kérdés

Mibe öltöztetitek ilyen melegbe a babátokat? Mit adtok rá? Miben alszik? Túl öltöztettem? és még sorolhatnám. Ehhez hasonlókat kérdeztek állandóan vasárnap óta. Mért kell egy nap 20-szor feltenni majdnem ugyanazt a kérdést? Tudom, nem kötelező ide járni, meg elolvasni, na de akkor is. Hiába első baba, akkor se legyetek anyukák ennyire kilátástalanok, szerencsétlenek! Kicsit gondolkozzatok, nem kell hozzá diploma. De ha mégsem tudjátok, csak egy kicsit kéne itt olvasgatni, és máris megkapnátok a választ.

A másik, hogy az egy dolog, hogy megkérdezitek, na de már napok óta hőség van, mit vett fel pl. tegnap?

Nem akarok egyébként senkit megbántani, de ez már akkor is szegénységi bizonyítvány. Szüleink valyon hogy öltöztettek minket, hogy nem volt még internet?

2010. jún. 10. 13:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek,de sok "kezdö babázó" van,aki tanácstalan,és nem szereté,hogy a babája megfázzon,ill.bemelegedjen.
2010. jún. 10. 13:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, ezt megértem, de mért kell a mai napig állandóan megkérdezgetni? Na meg napok óta tart már a hőség, és ahhoz azért tehetség kell, hogy ilyen időben megfázzon a baba.
2010. jún. 10. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
A vajon pontos j. :-D
2010. jún. 10. 13:51
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Nekem meg ezekből a fajta pökhendi okostojásokból van elegem... ha nem akarsz, ne válaszolj a kérdésekre és kész!Ez egy segítségnyújtó oldal, ha nem akarsz segíteni ne tedd - de azt csöndben!
2010. jún. 10. 14:19
 5/7 anonim ***** válasza:
45%
Eléggé frusztráltnak tűnsz. Biztos, hogy csak a kérdésekkel van problémád? (erre nem várok választ)Szerintem, ne olvasd tovább azokra kérdésekre a választ, amelyek nem érdekelnek. "Nem kell hozzá diploma", hogy erre rájöjj!:)))
2010. jún. 10. 14:22
 6/7 anonim ***** válasza:
31%

Én is gondolkodtam már hasonló kérdés kiírásán, de megelőztél.

És tényleg nem azzal van a baj, hogy kezdő anyuka nem tudja hogy öltöztesse a babát, hanem azzal, hogy naponta 10-20 között van az ilyen kérdések száma. Elég lenne a 2. 4. 6. stb. oldalra tovább léptetni. Én is kezdő anyuka vagyok, 4 hónapos a fiam, és belenéztem egy-két ilyen kérdésbe, és megállapítottam, hogy jól öltöztetem a babámat.

Egyébként már meg se nyitom a hasonló kérdéseket. A tiedet is csak azért nyitottam meg, hogy mostmár megjegyezzem, hogy ez a nem tudom hanyadik kérdés ma...

2010. jún. 10. 15:43
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem vagyok fusztrált, csak érdekelt, hogy mért kell folyton ezen az öltözködés témán nyamnyogni. Szinte nincs olyan oldal, ahol ne szerepelne legalább egyszer, ahogy az utolsó válaszoló is írta, csak elég lenne lapozgatni a tanácstalan anyukának, és máris belebotolna hasonló kérdésbe, mint ami foglalkoztatja.

Szombat-vasárnap tájákán szívesen válaszoltam, adtam tanácsokat, de azóta is majdnem egymást érik az ilyen kérdések. Egyébként már régóta meg se nyitom őket, csak megállapítom, hogy megint egy, és megint...

Mindegy, egyébként tényleg nem akartam senkit megbántani, csak nem értem mért kell mindenért kérdést kiírni.

2010. jún. 10. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!