Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ezt a kendot mire hasznaljak...

Ezt a kendot mire hasznaljak a babaknal?

Figyelt kérdés

Ne haragudjatok a tudatlansagomert de ez csak kiscsajoknak jo a fejere vagy kisfiuknal is hasznalhato? Ha igen, akkor a kisfiuknak is a fejere kotitek? :O

[link]

[link]

[link]

2010. jún. 10. 10:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

én az 1.-t a feje alá tenném textilpelus helyett, h arra menjen a nyál...

a 2. nyakba való szerintem, nyáltúltengés esetére:)

a 3. na az fejre való:)

szerintem.

2010. jún. 10. 12:11
 12/12 A kérdező kommentje:
Koszonom lanyok! Senki sem tajekoztatott felre. Ne aggodjatok. :) Kivancsi voltam ki mire hasznlna mert ratalatam mikozben a kisfiamnak keresgeltem kalap utan. Megakadt rajta a szemem es kivancsi lettem. :) Persze lehet, hogy egyik fajta tobb szolgalatot is kitesz, sal helyett, nyaladzasra stb. Lehet beszerzek egyett a kis nyakaba. Olyan jopofanak tunik. A fejre valo is tetszik csak kerdeses, hogy megall-e a kisfiam fejen mert mozgatja ide oda, meg csak 4 hoanpos mult. Koszi megegyszer a segitseget!
2010. jún. 10. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!