A kismamák miért ezt a szót használják a babáknál?
Figyelt kérdés
Főleg itt olvastam, hogy legtöbben ezt a szót használják: kakál.
Nem szebb a kakil?
Viszont a pisinél így használják, akkor miért nem pisál hogy ugyanaz legyen a kettő?
2009. szept. 2. 14:49
1/14 anonim válasza:
Én a kakilt használom :)
de nem vagyunk egyformák...
2/14 anonim válasza:
Jaj engem most nagyon megnevetettél. Én még egyik szót sem irtam ki, de a pisál szó számomra olyan....hm...hogyismondjam...vadparasztos. :D
3/14 anonim válasza:
Ízlések és pofonok eltérnek egymástól.Ki-ki fülének más a tetszik.
Egyébként nagyon unatkozol?
4/14 A kérdező kommentje:
Igaza van a 2.nak:)
pont jó szó pisál-kakál-ra :)
2009. szept. 2. 14:56
5/14 anonim válasza:
Érdekes tényleg :) de fura mód én is mindig azt kérdezem a fiamtól, hogy most kakálsz? De ez ilyen vicc nálunk (most próbálnánk rávenni hogy már ne a pelenkába intézze az ilyesmit), szóval direkt poénból mondom hogy kakál.
6/14 anonim válasza:
Én ezeket használom: pisizik és kakkant.
...és én is unatkozok :)
7/14 anonim válasza:
Mi sem használjuk a kakál-pisál szót,az olyan ...-jól írta az egyik válaszoló-vadparasztos...Inkább pisil(pislant) ,kakil.
9/14 anonim válasza:
Azért ez nem egy kardinális kérdés szerintem. :)
Én mondok mindent csakhogy végre bilibe történjen a dolog... :))
10/14 anonim válasza:
Nekem sem tetszik. Főleg a pisál szó. Anyósom használja, és még csak nem is szólhatok rá, mert abból sértődés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!