Ne haragudjatok a tudatlansagomert de ez csak kiscsajoknak jo a fejere vagy kisfiuknal is hasznalhato? Ha igen, akkor a kisfiuknak is a fejere kotitek? :O
az elsö kettöt nem tudom biztosra, de a harmadikat szerintem fejkendönek lehet használni, vagy akár a nyakába is lehet kötni kiegészitöként.
2010. jún. 10. 10:57
2/12 anonim válasza:
A másodikat sál helyett lehet a nyakába tenni, akkor nagyon hasznos, mikor még télen kicsit nagy rá az overállja, és nem tudod a cippzárt teljesen felhúzni. Ekkora háromszög lelógó része védi a kis mellkasát mega nyakát!
Harmadikat fejre, elsőt nem tudom, nekem az inkább polár takarónak tűnt :)
2010. jún. 10. 11:01
3/12 anonim válasza:
Az elsőt bukás ellen.A második egy előke vagyis pártedli.A harmadik fejkendő.
2010. jún. 10. 11:01
4/12 anonim válasza:
A 2. nem fejre való :))) Az nyálkendő, ha nagyon folyik a baba nyála, a nyakába lehet kötni, hogy ne legyen a ruhája csupa nyál. Ha átnedvesedett, kicseréled, nem kell naponta 5x ruhát cserélni.
2010. jún. 10. 11:03
5/12 anonim válasza:
Vicces mert a másodikra hárman háromfélét írtunk :) De ha a kérdező belinkeli a leírását is, akkor okosabbak leszünk :)
Amire én gondoltam, sál helyett, az plüssből szokott lenni.
2010. jún. 10. 11:05
6/12 anonim válasza:
Na! Jól félre tájékoztattuk szegény kérdezőt :DD Megnéztem a honlapon és bizony, az összes kendő :))))) Kedves Kérdező! Szerintem az utolsót nyugodtan ráadhatod kisfiúra is, olyan kalózkendő-szerűen.
2010. jún. 10. 11:11
7/12 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen csajok!!! :) Egyebkent itt talatam:
Megnéztem a kínálatot, a második, meg az összes többi, amit így fényképeztek, tényleg a nyakba való fazon, sál helyett, mert a bordó csíkosra emlékszem még télről, mikor mi is vettünk hasonlót. Nyakbavaló kendőnek vagy mifenének szokták hívni.
2010. jún. 10. 11:24
9/12 anonim válasza:
Szerintem az első az ugyanolyan morzsolgatókendő, mint a kutyusos, stb., vagy lehet az is fogtisztító kendő. Szerintem azt nem fejre kell tenni.
A 2. amit írtatok, sálnak vagy előkének.
A 3. való fejre.
2010. jún. 10. 11:30
10/12 anonim válasza:
Az elsőre világosan rá van írva, hogy NYÁLKENDŐ.Tehát a bukás, nyáladzás ellen.Tehát én nem tévedtem és nem tájékoztattam félre, hanem mindet eltaláltam...:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!