A kisbabám nem szereti, ha kenegetem a bőrét. Más baba is van így?
Nekem is csalódás volt, hogy nem szerette a simogatást. Ölben lenni sem szeretett, csak amíg szopott. Már közeledett a kétéves korhoz, amikor megszületett a kistestvére, és ez megváltozott. Addig féltem, hogy valami baja van, azért nem szereti. De szerencsére nincs.
Ez a hámlás amúgy normális és az én véleményem szerint nem kezelendő, pár nap alatt lezajlik, utána jön a normális bababőr. Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy kenhetem natúr olajjal, de az sem baj, ha semmivel.
Én naponta fürdettem őket, párszor kimaradt az első hónapban, de azt nem tudnám elképzelni, hogy több napon át ne fürdessem. Sokat buktak és kakiltak, tejes lett a hajuk meg ilyenek. Arról nem is beszélve ha bárki megfogta a gyereket rajtam kívül, akkor éreztem rajta a szagát, ezt sem lett volna jó napokig tartogatni.
Harom nagy gyerekem van. Minden nap furodtek. Heti egy furdetes az igenytelenseg csucsa...
Hasznalj valamilyen babaknak valo kremet.
Soha nem volt beteg a boruk, nem voltak gombasak.
Kivancsi lennek az olyan nokre, akik hetente egyszer furdetnek: ok vajon naponta zuhanyoznak? Vagy nekik is eleg heti egy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!