Az létezik, hogy ha egy baba nagyon éhes, de nem kell fel enni, mert ahhoz sincs ereje az éhségtől?
Szia! Ha teljesen egèszsèges, nincs besàrgulva, kizàrt, hogy nem kel fel. Akkor màs baja is van a èhsègen kìvül. Az èn kisfiam ìgy volt. Nem volt tejem, de senki nem hitte el. Mindenki azt fùjta, hogy majd megjön a tej, csak szoptassak. Hàt szegèny èjjel-nappal cicin volt kèt napig, aztàn ùgy besàrgult, hogy egyszer csak nem tudtam felèbreszteni. Mikor màr dèlutàn 5 òra volt ès aznap mèg csak aludt (hiàba tettem tisztàba, fürdettem, stb.), nem evett, a pelusa pedig teljesen szàraz volt, felhìvtam a vèdőnőt, aki a gyerekorvost, aki beutalta a kòrhàzba. Èn nem mentem be, hanem vettem egy nagy lyukù cumisüveget, àlmàban a szàjàba dugtam, ès abbòl folyt a kaja, ìgy nyeldeste. Borzasztò volt. A 3750 grammal született gyerekem 3250 gramm volt akkor màr. Èjjel èbresztőre keltem etetni. Màsfèl nap utàn felèbredt. Akkor megfogadtam, hogy a következő babànàl nem hallgatok senkire, màr a kòrhàzba viszem a tàpszert. Azòta van mèg kèt kislànyom, ott volt a tàpszer. Valamennyit szopiztak, ha nem volt nekik elèg, kaptak pòtlàst.
Szòval ha nem kel fel a kisbabàd, sürgősen beszèlj orvossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!