Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tökfőzelék répával gáz?

Tökfőzelék répával gáz?

Figyelt kérdés

joghurttal és liszttel lehet szerintetek ezt a párosítást csinálni?

9 hós a fiam

2010. jún. 10. 08:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Én kaporral szoktam csinálni, 7 hónapos kortól lehet használni a zöldfűszerek zömét. Szerintem úgy nagyon fincsi. Répával még nem próbáltam.
2010. jún. 10. 09:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Háát...Répával? Még sosem adtam ilyen párosításban.

Kaporral viszont imádja a babám.

2010. jún. 10. 09:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Csak olyasmit csinálj, amiről úgy hiszed, hogy magad is képes lennél jó étvággyal megenni. Próbáld elképzelni milyen lehet az íze.
2010. jún. 10. 09:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Külön-külön mind a kettő jó, akkor együtt is jó lehet. Írd meg milyen lett!
2010. jún. 10. 09:15
 5/8 A kérdező kommentje:

Hát én a spenótot sem eszem meg, ő meg szereti, úgyhogy nem én vagyok a mérvadó :).

Megcsinálom, aztán meglátjuk... majd megírom, hogy megette-e. Külön-külön mindkettőt szereti.

Én is kaporral szoktam, de nem kaptam most kaprot, viszont van itthon friss répa :).

2010. jún. 10. 09:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát a tök azért elég semleges ízű,szóval keveredés nem nagyon lesz,valszleg a répa dominál majd:P Szerintem nem lehet olyan borzasztó.
2010. jún. 10. 09:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Én szoktam a kapros tökfőzelékbe néha répát is főzni neki. Összeturmixolom és kész, imádja. Nem szoktam berántani vagy habarni, sajtot reszelek rá vagy tojássárgáját adok. Ha sűríteni akarom akkor krumpli
2010. jún. 10. 11:15
 8/8 A kérdező kommentje:

SZiasztok! Ahogy igértem, visszajelzek. Finom lett és a fiamnak is ízlett. Bár vagy a sűrűsége vagy a meleg miatt nem evett annyit, mint általában - szerintem nem az íze miatt :).

Az íze egyébként olyan, hogy érződik a tök, de a répa miatt finom édes lett.

Olíva olajon megpároltam répát, krumplit, tököt. Aztán pici joghurtban elkevertem a lisztet, hozzátettem. Majd összeturmixoltam főtt pulykamellel.

2010. jún. 10. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!