Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet a babámmal? Mindig...

Mi lehet a babámmal? Mindig jó evő volt, jó étvággyal, de 2 napja a délutáni és az esti evés az valami rettenet.

Figyelt kérdés
Éhes, elkezd szopizni eszik is szépen egy darabig, de egyszercsak abbahagyja, és elkezd sírni. Ha kínálom még a cicivel, sír tovább és elfordul. Ha nem kínálom, akkor csak néz rám keservesen a nagy szemeivel és sír. Nem tudom, hogy mi lehet a baj. Éhesnek éhes, mert ha keverek be tápszert, akkor megeszi. Azt is próbáltam, már, hogy más testhelyzetben szoptatom, vagy váltogatom a melleimet (mert hogy nem sok tejem van és egy ideje már így is két mellből szoptatom), vagy lefekszek vele és úgy, de sehogy nem jó, egyszerűen nem hajlandó tovább szopni. A hasa nem fáj, úgyhogy nem ettől van. De akkor mitől?????? És mit csináljak? Már teljesen kétségbe vagyok esve, nem tudom mit tegyek. Félek, hogy ez a kevés tejem is elfog apadni. :-(((
2010. jún. 9. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehetséges hogy nincs több tejcsi délutánra és estére,vagy esetleg az a kevés nagyon nehezen jön ki,és ezért sír szegényke?Nem vagyok egy szoptatási tanácsadó, de az én lányom is ezt csinálta, nem bírta kiszívni,meg hát a cumisüvegből sokkal könnyebben is jön...Egyszerűen a cumisüveget választotta,sajna:-((((
2010. jún. 9. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:

az én babám ugyan így kezdte, és egy hét alatt leszokott a szopizásról, sehogy sem tudtam rá venni. azóta csak tápszert kap. de lehet hogy a meleg miatt sem eszik sokat.

nekem esténként 160 helyett örülök ha 100 eszik.

2010. jún. 9. 21:00
 3/4 A kérdező kommentje:
De akkor sem akarja az anyatejet, ha lefejem és cumisüvegben odaadom. De a tápszert azt kanyar nélkül megeszi. :-(
2010. jún. 9. 23:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Most a vacsoránál gyönyörű szépen szopizott, az utolsó cseppig kiszívta mind a két mellem. Most a cumisüvegre fintorgott egy kicsit, meg lökdöste oldalra a szájában a cumit és rágcsálta, bér foga még nincs. Aztán megint evett szépen.

Ki érti ezt????

2010. jún. 9. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!