Nagyon ketsegbe vagyok esve kedves anyukak kerlek titeket irjatok. MI tegyek?
10 honapos unokaocsemnel a betegseg hetfon kezdodott. hanyt meg ment a hasa egesz ejszaka. majd be is lazasodott.
tegnap egesz nap lazas volt, es volt mar 39.7 is.
ma reggel zold szinut hanyt es a szeklete is zold, de nagyon megy a hasa. es lazas. voltunk korhazba vele a doki azt mondja nem kell megijedni elfog mulni, ne etessuk csak max pici anyatej meg viz. de a kisfiu nagon nem erzi jol magat visit ugy faj gondolom a pocakja, szerintetek micsinaljunk vele? most is oklendezik.
mar a siras keringet engem is es az anyukajat is
mitöl hányt zöldet? az már epe.
szerintem menjetek el az ügyeletre, föleg ha lázas is még akkor is ha höemelkedése van de nem megy lejebb.
Ha folyamatosan hány, hasmenés, ki fog száradni még akkor is ha nem nagy a baj. èn elvinném még az éjszaka elött ügyeletre, ha mióta haza jöttetek a korházból nem javult a helyzet. Nagyon veszélyes a kiszáradás, és folymatos folyadékveszteség hamar oda vezet. Ha folyadékot tudtok neki adni, föleg akár sima vizet akkor azt minden mennyiségben.
londonban elunk. van magyar lazcsillapito kup itthon. meg van paracetamol is szirupba, de a doki semmit nem irt fol neki;
ha nem javul akkor visszavisszuk a korhazba, de akkor mar nem leszek kedves, hanem ramenos h csinaljanak vmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!