Nagyon ketsegbe vagyok esve kedves anyukak kerlek titeket irjatok. MI tegyek?
10 honapos unokaocsemnel a betegseg hetfon kezdodott. hanyt meg ment a hasa egesz ejszaka. majd be is lazasodott.
tegnap egesz nap lazas volt, es volt mar 39.7 is.
ma reggel zold szinut hanyt es a szeklete is zold, de nagyon megy a hasa. es lazas. voltunk korhazba vele a doki azt mondja nem kell megijedni elfog mulni, ne etessuk csak max pici anyatej meg viz. de a kisfiu nagon nem erzi jol magat visit ugy faj gondolom a pocakja, szerintetek micsinaljunk vele? most is oklendezik.
mar a siras keringet engem is es az anyukajat is
Uccsó vok.
És a folyadékjában legyen kevés cukor is mert az segít valaminek a felszívódásában amire a szervezetnek szüksége van.Ezt nekem a kórházban mondták,eddig én sem tudtam!
Ezek a tünetek külön-külön is igen rosszul hangzanak, hát még ezek mind együtt! Én tuti visszamennék a kórházba. A lázcsillapítótól nem fog elmúlni se a hányás, se a hasmenés. A fogzás ilyen komoly tüneteket nem okozhat. Én kizártnak tartom. Sajnos ettől komolyabb a probléma. Ne várjatok, míg rosszabbodik az állapota. A dokit meg nem is értem, hogy engedhetett titeket haza....Jobb lenne másikhoz menni.
Mi tavaly voltunk a kisfiammal 4napig kórházban. 39-39.5volt a láza. Aztán jött a hasmenés. Nagyon durván. Kb. 3hétig tartott és MINDEN ruhát le kellett cserélni rajta. Először rotára gyanakodtak, de arra negatív lett. Állítólag valami bélfertőzése volt. Belegondolni se merek, mi lett volna, ha nem megyünk az ügyeletre, onnan meg a kórházba.
Jobbulást a picinek és írj, hogy mi van vele! Aggódunk érte!
Szia!
Szintén rengeteg folyadék fogyasztását és sürgős kórházlátogatást javaslok.
Aztán írj kérlek, hogy mi van a nagylegénnyel, aggódunk érte!!!
Legyetek rámenősek és jobbulást a babának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!