Hogyan altassam el?
Örökre? Vagy hogy gondolod?
Miért akarsz altatni egy gyereket, aki nem álmos?
Jól értem, hogy abból áll a napotok, hogy szoptatsz, altatsz, szoptatsz, altatsz? Nem kell neki annyit aludni már, sőt... most már simán lehet játszani vele, sőt, kell is! Tedd játszószőnyegre, hallgassatok zenét közben, nézze a mozgó játékokat. Mutass neki plüssöket, színes képeket. Babakönyvet nézegethettek együtt. Az enyém 2 hónaposan már megfogta a vékony műanyag alapú csörgőket, tök jól elvan vele. Tedd sokat hasra, kösd le úgy is könnyvel, színes, puha kockákkal. Énekelj, beszélj neki. A mozgásos énekek a legjobbak, ezeket imádják. Egy délelőtti és egy délutáni alvás bőven elég már, de ha nem fárasztod le, akkor hiába várod, hogy elaludjon.
Egyébként a hinta szuper altatási eszköz, így nem kell az egyre nehezebb babát folyton cipelni, ringatni. 😊
Az adamo hinta nagy segítség.
De amúgy ha elvan nem sír nézelődik miért akarod altatni?
A fiam kb.3hós korától napközben 4*20-30percet alszik.Most 9 hós és úgy egy hónapja előfordul 1-1.5órás alvás.Az éjjelek jók.
Lehet ennyi a babád alvásigénye.Ha 10-15 perc alatt nem tudom elaltatni én akkor hagyom, mert nem álmos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!