Mennyi időnek kell eltelnie minimum ha bekenem Dentinox-al a baba ínyét? Ha bekentem és bukik 10perc múlva akkor még hat a gél? Mennyi ideig büfiztessem, hogy biztos ne bukja ki? Mennyi ideig hat a gél?
Figyelt kérdés
Ha például:a kislányom 18 óra körül fürdik és 10-15perc evés büfi és ha bekenem neki 19órakkor az jó?21 óra körül felkel szopizik és ha nyüszög akkor bekenhetem neki újra(az kb.21:40körülre jön ki)?
Köszi szépen a válaszokat
4 hónapos kislány anyukája
2008. okt. 28. 11:40
1/4 anonim válasza:
Napi 3* lehet kenni,a bukás nem befolyásolja a hatását,mivela nyálkahártyáról szinte azonnal felszívódik a benne lévő lidocain.Ha sokat bukik ne vedd fel rögtön evés után,kicsit pihenjen a gyomra.Úgy tedd a vállara,hogy a karjai fel legyenek emelve és tejesen függőleges helyzetben legyen a teste.Büfi után ne maceráljátok sokat.Ha leteszed ne legyen teljesen vízszintesen, deréktól fölfelé legyen megemelve pár fokkal.
2/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy éjszakára nem tanácsos bekenni, mert zsibbasztó hatású és könnyen félrenyelhet.
3/4 anonim válasza:
Nálunk még soha nem volt gond tőle,már 7 foga van.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat :)
2008. okt. 28. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!