Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bugyipelenkát mennyi idős...

Bugyipelenkát mennyi idős korában adtál a babádra? Egyáltalán milyen méretekben lehet kapni, és melyik márkát?

Figyelt kérdés

Pampers Active Baby-t és Liberot használ amúgy a kislányom, de így nyáron kipróbálnám neki a bugyipelust. Érdemes? Árát is írjátok meg kérlek, akinek a babája hord ilyet.

Köszönöm előre is! :)

2010. jún. 9. 11:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Én Pamperses bugyisat vettem a múlt héten, sokkal drágább, mint a hagyományos. (Tescoban 73/db volt. kb) De elég jó, pont rá illik a lányomra. Azért is jó, mert Ő mindig le akarja venni magáról a rendeset, ezt pedig nem tudja. Nem tudom milyenek vannak, inkább nagyobbaknak, 4-5-6 méretben. Szerintem kisebb nincs, de lehet, tévedek.

Nem bántam meg, hogy vette, amikor szoknya van rajta, akkor jó, mert nem veszi le. De csak alkalmanként fogom ráadni, az ára miatt.

2010. jún. 9. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!