Ajánlanátok nekem jó bugyipelenkát?
Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 11:48
1/8 anonim válasza:
Libero bugyit használtunk nyáron, de mióta újra bodys időjárás van, visszatértünk a sima liberohoz. Bugyi praktikus volt nyáron pólóhoz és szoknyához/nacihoz.
3/8 anonim válasza:
Libero up&go focisat használtunk nyáron. Bevált, mert valahogy jobban szellőzött, ráadásul pont volt egy sajtkukac időszaka, amikor szinte lehetetlenség volt pelenkázni rendes pelussal. Most viszont visszatértünk a pampers aktive baby-re.
5/8 A kérdező kommentje:
én is azért használok most bugyipelust mert képtelenség bepelenkázni:) most pónis pamperst használunk...
huggiest egyszer próbáltam nekem nem annyira jött be..szerintem túl könnyen szétnyílik..de kipróbálom akkor a liberót is:)
2010. szept. 28. 19:11
6/8 anonim válasza:
Szia.mi a dinós pamperst használjuk:) semmi gondom vele,nagyon sokat bír.Viszont ma huggies sima pelussal pórul jártam,elázott mindene,4 órát volt rajta...:(((
7/8 anonim válasza:
A Libero Up&go-t nagyon szeretem, még soha nem folyt ki belőle semmi. Nekem mindig van itthon, mert ha nem hagyja magát a lányom bepelenkázni, akkor csak azt ráadom
8/8 anonim válasza:
Én pelenkafutártól veszem a Bo-GI pel bugyipelenkát 40 ft/db áron, házhoz hozzák és tökéletesen elégedett vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!