Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bajt csináltam? Vigyem orvoshoz?

Bajt csináltam? Vigyem orvoshoz?

Figyelt kérdés
Adamo hintában szeret elaludni a babám,játszottam vele altatás előtt,tetszik neki ha rázom benne,rugós tehát ezt ugy kell érteni hogy lefelé "nyomkodom" a hintát.2-3szor lenyomtam nem tul erősen de a baba "ugrált" benne,most attól félek hogy sérült a feje.Ha ez nem lenne elég mikor betettem a kiságyba megbotlottam és a feje ért le először a matracra.Szerintetek sérülhetett ettől? 7hónapos.Mivel most történt semmi tünete nincs.Ne ugorjatok nekem kérlek titeket!!!!
2018. márc. 1. 14:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Paramaminak lenni pont annyira egészségtelen neked is és a gyereknek is (!!!), mint nem vigyázni rá, csak mondom. Állandóan stresszelni fogod a hisztiddel, bátortalan, félős gyerek lesz belőle, aki nem meri kipróbálni magát az életben.

Nem rossz szándékból írom, hidd el. Meg ha majd születik egy kistesó, majd örülsz, ha a nagy nem a Révai nagylexikont helyezi el az újszülöttön, hanem csak egy mondókás füzetet. Csak szólok. ;)

2018. márc. 1. 15:00
 12/20 A kérdező kommentje:
Utolsó igazad van,erre még nem is gondoltam!Egyébként nem fájt neki,a hintában nevetett,mikor letettem akkor aludt,felriadt,de vissza is aludt.Hát hogy sírósabb e,nem tudnám megmondani mert mostanában mindig sír :/
2018. márc. 1. 15:19
 13/20 anonim ***** válasza:
89%
Elég durva ez a hiszti amit itt levágsz, hét hónapos nem hét napos, semmi baja nem lesz ennyitől ...
2018. márc. 1. 15:48
 14/20 anonim ***** válasza:
90%

#11 vagyok

Nyugi. Ha nem ordít, akkor nincs baj. :)

Van az a riadt sírás, amikor pl. elpukkan mellette egy lufi. Amíg így sír, addig nincs gond, csak megijedt inkább.

Van a fájdalmas sírás, azt semmivel nem lehet összetéveszteni. Ha azt nem hagyja abba, nem tudod elcsitítani egy percen belül, na akkor van baj.

Ha még csak fel se ébred teljesen, akkor teljesen feleslegesen idegeled magad.

Ez így nem lesz jó!

A férjem is ilyen: iszonyatosan parás. Most egy éves a fiunk. Esik-kel. Mikor apával van, akkor a legkisebb botlás után cirkusz van. Apa rohan, ölbe kapja. A kicsi látja apa reakcióján, hogy baj van. És... utána kezd el sírni. Megijed. Apa meg persze tiszta ideg, nem tudja megnyugtatni. Tovább sír. Apa rohanna a gyerekkel az ügyeletre...

Borzasztó. :(

Ha a gyerek velem van, apa a közelben sincs: feláll az asztal alatt, koppan a buksija, de nem fáj neki. Közli, hogy "bumma" aztán megy tovább.

Természetesen, ha nagy bumma volt, akkor ölbe veszem, puszilom én is. De! nyugodt maradok. Fél perc nem telik el, nyújtózik a padló fele, hogy menne vissza játszani.

Nálatok is ez lesz a probléma: te ijeszted meg a picit azzal, hogy pánikba esel.

Tessék szépen megtanulni lehiggadni!

Egy gyerek úgy van tervezve, hogy a kezdő szülők se tudjanak kárt tenni benne. :)

Ami a legfontosabb: lehet olyan, amikor tényleg baj van. Ilyen esetben kell nyugodtnak és higgadtnak lenni igazán! Te vagy az, akinek meg kell oldania, te tudsz csak segíteni a babán!

Egy elsősegély tanfolyamot tudnék javasolni. Van kimondottan kisbabás szülőknek is.

Arra meg készülj, hogy pár hónap, és meg fogsz őrülni. :) A miénk most azt csinálja, hogy direkt odabiccenti picit a buksiját valamihez, aztán nagy műsírással jön bezsebelni a puszikat. :)

2018. márc. 1. 16:33
 15/20 anonim ***** válasza:
64%

Lehet neked sem kellett volna szaporodni...

Am a fszé hintéztatod, ha parás vagy?

2018. márc. 1. 16:43
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan...."paramami"????Bocs az offért de ez kb. olyan gáz mint az ősanyázás.

Ki fogod idegileg csinálni magad és a gyereket.Neked egy biztos megingathatatlan pontnak kell lenned de egy hisztérika vagy.Szörnyű, hogy veszítettél el babát, de az élő gyermeked nem a túlzott féltés fogja megvédeni.

2018. márc. 1. 16:51
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baja ne aggódj!
2018. márc. 1. 20:56
 18/20 anonim ***** válasza:
Oh...semmi baja nem lesz. Az èn lànyom 7 hòsan màszott, kapszkodva felàllt mindenhol. Az volt a baj, hogy mèg nem tudott akkor "szèpen" esni, nem lehuppant a popsijàra, ha esett, hanem hanyatt dőlt. Gondolhatod!!! Akkoràkat koppant a feje 😢. Volt, hogy èn is nagyon aggòdtam, de szerencsère nem lett semmi baj soha. Jövő hèten 11 hònapos lesz, 9 hòsan elindult ès megtanult esni is. Ma màr ha esik, szèpen lecsücsül. 😊
2018. márc. 1. 21:33
 19/20 anonim ***** válasza:

7 hónapos NEM kicsi, az enyém ekkortájt fordult le mellőlem a földre.

Volt bőgés, meg pukli, de előfordul.

2018. márc. 2. 14:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Az én fiam 4 hónapos volt mikor rájött hogy tud felülni az adamoban. Onnantól jópárszor fejelte le a rudakat. Takarókkal próbáltam kibélelni, hogy puhább legyen. Semmi baja nem lett, nem is riasztotta el, inkább megtanult kisebb lendülettel mozgolódni benne. De volt már, hogy a habtapira rakott játszószőnyegén akarta felhúzni magát és persze visszaesett. Csak a koppanást hallottam. Sírt kicsit, megvígasztaltam, ennyi.
2018. márc. 2. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!