Bajt csináltam? Vigyem orvoshoz?
Figyelt kérdés
Adamo hintában szeret elaludni a babám,játszottam vele altatás előtt,tetszik neki ha rázom benne,rugós tehát ezt ugy kell érteni hogy lefelé "nyomkodom" a hintát.2-3szor lenyomtam nem tul erősen de a baba "ugrált" benne,most attól félek hogy sérült a feje.Ha ez nem lenne elég mikor betettem a kiságyba megbotlottam és a feje ért le először a matracra.Szerintetek sérülhetett ettől? 7hónapos.Mivel most történt semmi tünete nincs.Ne ugorjatok nekem kérlek titeket!!!!2018. márc. 1. 14:32
3/20 anonim válasza:
Ne izgulj ennyire mert majd ha elkezd járni a gyerek nemsokára és össze-vissza esik kel majd, akkor meg fogsz bolondulni az aggódástól. Semmi baja nem lesz, nem mintha egy újszülöttről lenne szó, akire úgy kell vigyázni mint egy hímestojásra. Semmi baja, nyugi.
4/20 anonim válasza:
Nem a falnak ment neki a feje... Nagyon jól leírták, járáskor majd megüti magát sokkal jobban is, de azt is ki kell bírnia, így van összerakva :) Ne aggódj.
5/20 anonim válasza:
Szokj hozzá, néhány hónapon beült állandóan kék-zöld lesz a feje, mert össze-vissza veri majd a bútorokban, ahogy próbálkozik az újabb és újabb mozgásokkal. Nem kell neki majd se bukósisak, se gumiszoba, hogy ott tanuljon meg kúszni-mászni-járni. ;)
6/20 A kérdező kommentje:
Itt bőgök,mert még olyan kicsike,a széltől is óvom szo szerint.A habtapija az ágya alá van tolva,bele akadt a lábam és nem akkorát mintha esett volna de mégiscsak kis kobakja ütődött a matrachoz.Agyrázkódástól félek,vagy hogy sérül az agya.Miért nem bírtam csak hintáztatni,hogy nem tudtam oda figyelni arra a rohadt habtapira :'(
2018. márc. 1. 14:44
7/20 anonim válasza:
Kicsike a túrót, ne legyél már ennyire mimóza! Nem cukorból van, nem történt semmi, ne hisztizzél. Hogy mondjuk már ennél finomabban, hogy ez semmi?! Úgy csinálsz, mintha kb. leejtetted volna a kőpadlóra, tiszta gáz... Xanaxon fogsz élni majd, amikor járni tanul?
8/20 anonim válasza:
Kezeltesd magad, de sürgősen!
Ilyen idősen a lányom magától ugrált az adamóban, köszöni jól van.
7 hónapos nem pici.
Ha 7 napos lenne, akkor lenne jogos az aggodalmad.
9/20 anonim válasza:
Me aggódj, semmi baja nem lesz a babádnak. :) Az enyém 7 hónaposan mászott és felült, ebből következőleg folyamatosan nekiment mindennek, csak úgy koppant a feje. És ez csak egyre rosszabb lesz. Amikor legalulra letettük a kiságyát egyszer kétszer elég nagyokat huppant mire megszoktam az új magasságot. Ennyitől a világon semmi baja nem lesz egy ekkora babának. Ha zabarodott a tekintete, hányást, szédülést produkál egy ilyen után, akkor persze orvoshoz kell vinni. De ahhoz marha nagyot kell esnie. Nem a te hibád, ez megesik sajnos. Hányszor esik tök nagyot a babám, pedig ott vagyunk mellette ketten...
10/20 anonim válasza:
Sírt, amikor beejtetted? Most sír még?
Csak meglepődött és azért pityergett, vagy fájdalmas sírás volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!