Ikerterhes Anyukák tőletek kérdeznéd Kinek milyen tünetei voltak/vannak? Nemrég csináltam. Sokan "cseszegetnek"hogy tuti ikreim lesznek mert nagyon fáradt vagyok egész nap aludnék, egész nap nagyon durva fejfájásom van 27. en megyek orvoshoz
Ertem
Azert is kerdeztem mert olvastam ezt-azt meg a tobbiek...
Persze hazudnek ha azt mondanam hogy nem orulnek ikreknek
Amit meg mondanom kell h closy segitsegevel sikerult elernem ismet a pozitiv tesztet
A fejfájásra emlékszem, akkor hat hetes lehettem az ikrekkel. Ezt leszámítva az égvilágon nem volt semmi 9 hetes korunkig.
Az egyedül jövő babámmal több úgymond tünetem volt, mint az ikrekkel, legalábbis az első trimeszterben, pedig nálunk az ikrek jöttek először, s aztán a kicsi egyedül.
Jajj a fele lemaradt:/
Nemreg csinaltam tesztet
Konkretan 1hete
A fiammal is meg az ikrekkel is 3nap késés után teszteltem. A fiammal nagyítós halvány csík lett, ikrekkel bazi erős. Sokkal hamarabb elfárad a pocak, jobban növekszik is.
De ez sztem teljesen egyéni.
11+6hkm
Nekem igazából nagyon durva fejfájásom van reggeltől estig:/
Vannak dolgok amik nem esnek jol,jelenleg mrg csak ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!