Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok arról hogy a...

Mit gondoltok arról hogy a második gyereknek alig kell már venni valamit? Ti miket vettetek meg ha mondjuk egyneműek voltak a tesók?

Figyelt kérdés
2018. márc. 1. 08:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%
Sőt, még akár 4-5 gyerek is simán használhatja dolgokat. A mi családunkban legalábbis így van. 1-2 gyerek nem fogja tönkretenni a ruhákat, babaholmikat. Főleg, hogy én rendesen bevásároltam, nem csak pár darabot, amiket aztán 20-szor ki kell mosni minimum. Bőven volt váltóruha minden korszakukban.
2018. márc. 1. 11:24
 12/14 anonim ***** válasza:
80%
Mi beleválasztottunk elsőre a babakocsiba, úgyhogy abból másikat vettünk, mert már nem bírtam idegekkel az elakadós kerekeit. :) Ez egy nagyobb kiadás volt. Autósülés, játszószőnyeg, etetőszék, játékok, kiságy, járóka minden jó volt, a pici ruhák is. 1 éves kor után hordott ruhákból nagyrészt újakat vettünk, mert annyit kellett mosnom az elsőre, hogy már nagyon elhasználódtak. Ugye a piciket hamar kinövi, azok szinte újszerűek maradtak. Aztán az érdeklődési körük is később más volt, így a játékokból is be kellett vásárolni. Ruhát is választhattak maguknak, pl. pólót, természetesen abból sem ugyanaz volt az ízlésük. :) Márpedig ha miki egeres kell és nem donaldos, akkor ott nincs apelláta. :-D Szóval az elején könnyebb, de aztán szinte ugyanannyi a kiadás.
2018. márc. 1. 12:04
 13/14 anonim ***** válasza:
91%

Én még nem tudom, hogy egyneműek lesznek-e (épp készül a tesó), de ha minden a terv szerint megy, hogy az első lányom júliusi, második gyerekem téli lesz. Szóval ha egyneműek is, pont ellentétes évszak, bodyk, rugik mehetnek majd, de pulcsik, overál, sapik, melegítők nagyok lesznek még a picire.

Babakocsi, pihenőszék, autós hordozó, hordozókendő, csatos hordozó, kád, kiságy, babatakarók, bundazsák, légzésfigyelő, meg minden bizbasz van, azok tökéletes lesznek másodjára is.

Ha ezúttal fiunk lesz, akkor viszont minden mehet kb. nulláról :D (nem tehetek róla, nem tetszenek az uniszex cuccok).

2018. márc. 1. 12:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Én ruhákat tettem el, a babakoriak szinte újak, hintát, bébikompot, kiságy fölé forgót, játékokat, ágyneműt, pólyát, fürdetőszekrényt, 3 különböző méretű kádat, triciklit. Természetesen a tesónak is venni fogunk új ruhákat meg ami még szükséges. Babakocsit biztos venni fogunk, mert már a 2. sportbabakocsit nyűztük el, nagyon sokat sétáltunk. A hordozót meg a középső babakocsit eladtam. Megtartottam még az úszógumit, kocsiba a gyerekülést. Új kiságyat is fogunk venni, mert a kisfiam sem szerette azt ami van és nekem sem jött be a kombi.
2018. márc. 1. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!