Segítség! Ötletek? Mi lehet vele? Mit csináljak? Ma 3. napja hogy nem tudom fürdetni.
Figyelt kérdés
Tegnap elött minden a szokásos módon, időben történt, ült a kádjában amiben van csúszásgátló és egy kis műanyag hal alakú dugó. Egyszer rámutatott én mondtam hogy mi az.Erre ő bepánikolt és sikítva állt föl és kapaszkodott hogy vegyem ki.Pedig már látta hogy ott van vmi és nem érdekelte.A kádját is már mindig emelte fel h rakjam bele a miénkbe mikor készültünk fürdeni mert szeretett eddig mindig.Rohant akkor is a fürdőbe mikor már mondtam h fürdés.A kádban is eljátszott szívesen és a fogát is akkor mossa,sőt kéri mutatja amikor már nem játszani akar.Nem érte semmi stressz közben,nem csúszott el nem ment sampon a szemébe.Akkor most mi jött rá?Köze lehet hogy jön a második rágó foga?Vagy az a hülye dugó?Pedig azt is letakartam a csúszásgátlóval.Próbáltam a mi kádunkba is tegnap belerakni de akkor sem maradt meg,ma pedig a fürdés szó hallatán már majdnem visított.(15hónapos fiú)2018. febr. 26. 23:56
11/15 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen. Ahigy ment a levegő a csapban, az ilyen morgó hangot adott, és a kislányomat úgy megijesztette, hogy sikítva majdhogynem kiugrott a kádból. Innentől ugyanez, minden este rettegés, ordítás. Nálunk az vált be, amit mér javasoltak neked is, vele fürödtem pár napig. Játszottunk a csappal (állítgattuk zuhany és normál mód között, akkor is adja azt a hangot), hogy lássa, hogy ez nem bánt. Pár nap alatt elmúlt a félelme.
12/15 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen. Egyik napról a másikra,minden ok nélkül... A doktornő javasolta az együtt fürdést és bevált. Kellett hozzá pár nap,de minden rendbe jött. Nem muszály teljesen bemászni hozzá. Ülj a kád szélére és lógasd be a lábad. Az a lényeg,hogy érezze,hogy Te is a vízben vagy.
13/15 anonim válasza:
Az én fiamnàl is volt 2 hét mikor sikítófràszt kapott a fürdéstől, pedig amúgy imàdja.
Nem jöttem rá mi volt a baja, addig zuhanyoztunk, első 2 nap együtt, utána màr egyedül. Aztán egyszercsak fogta a kádját és berakta a nagy kádba hogy "pancsi".
14/15 anonim válasza:
Elmulik! 15 hos sok szempontbol vizvalaszto, akkor jonnek ki a legszemetebb fogak, megviseli oket az oltas is, es eleg ontudatra is ebrednek. Nalunk is csinalta ezt a furdes ellenzest, mi vagy rahagytuk es par napig popsitorlovel furodtunk, vagy gyakorlatilag egy perc alatt lemostuk a kadban es kesz. Aztan hirtelen nem volt vele baja, de igenyelte hogy o nyissa ki a csapot, valasszon furdojatekot, stb. Kapott sajat kisszivacsot tudja mosni jatekait, meg ilyesmi. Most 2.5 eves, imad furdeni, o keri estenkent hogy menjunk :)
15/15 anonim válasza:
Rakj be neki uj furdojatekokat. Nalunk nem igazan volt ilyen. De ne szornyulkodj, ha nyugodt maradsz akkor talan o is rajon hogy nincs semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!