Segítség! Ötletek? Mi lehet vele? Mit csináljak? Ma 3. napja hogy nem tudom fürdetni.
Nem gyagya, csak megijedt valamitől!
Fogd azt a szerencsétlen halat ami ráijesztett, és együtt menjetek és dobjátok ki a kukába. Elköszöntök tőle, kész. Talán ez bejön, egy próbát megér.
Az együtt fürdésben semmi macera nincs, oda készíted a törcsit, kimászol, magadra csavarod, kiszeded a babát. És attól, hogy alapvetően zuhanyozni szeretsz, semmi bajod nem esik, ha bemászol a fiad mellé pancsolni kicsit. Ha ennyire stresszel ez az egesz ahogy írod, akkor bírd már ki, hogy bülsz mellé banyek... bocs, de na. Itt feszulsz de az ember tanácsol valamit es neked nem kényelmes ezért feszúlsz itt tovább
"Együtt fürdés hát azért sem mert tusolni szeretek,és macerás lenne az egész"
nem értem. ha azt akarod, hogy ne féljen, akkor azért a kényelmedből 1-2 napig áldozhatsz erre. beteszed a gyereket, beszállsz, kifelé kiszállsz, körbetörlöd gyorsan magad, kiveszed a gyereket. Ennyi.
Amúgy életkori sajátosság. Szerintem majd minden gyereknél eljön az az időszak, amikor nem szeret fürdeni. Enyém kicsit nagyobb volt már ugyan, tudott beszélni (2 éves körül volt), és hetekig rémülten sikította végig a fürdést, mert meg volt róla győződve, hogy ha kihúzom a dugót, ő is lefolyik a vízzel együtt.
Amúgy a fürdés NEM opcionális. Fürödni kell és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!