Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig hagyjam sírni? :S

Meddig hagyjam sírni? :S

Figyelt kérdés

nem tudok vele mit kezdeni nem akar aludni csak cicin hajlandó,de ha elmegyek visít. Így másnál se tud elaludni csak visítva hisztizve. Sajnos ilyen volt mindig is,de lassan ideje lenne normálisan elaludni. Tesója nagyon szépen aludt mindig is (szerencse), viszont a kicsi képes hisztizni akár egy órát is, kiságyánál simizem az se érdekli, tehát kb. visít. és hisztizik. Nem azért hagyom mert ehhez van kedvem, csak egyszerűen nem képes felfogni,hogy túl fáradt :S

tapasztalatok? nehezen alvó babákhoz?

2018. febr. 26. 12:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
42%

Hordozás!! Életet menthet. (Kenguru felejtős, viszont ha már feláll a pici akkor kompromisszummal, de lehet csatosba tenni)

Sírni hagyni egy percig sem!

2018. febr. 26. 13:10
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom hordozni mert óriási 11kg volt decemberben azota csak nott én meh kicis vagyok egyszeruen nem bírom már el szinte. Babakocsi meg nem fér be normálisan ebbe a pici lakásba :( ezért is koltozunk, uj melo uj hely
2018. febr. 26. 13:18
 13/17 A kérdező kommentje:
-meh kicis meg kicsi
2018. febr. 26. 13:18
 14/17 anonim ***** válasza:

Megint első vagyok. Hát tuti hogy nem küldeném ki a nagyon 1,5 órára a szobából. Szegény. És ő ezek szerint az a jógyerek típus, aki nem szól, inkább magába folytja az érzelmeit...

Gondolkozz, agyalj, kísérletezz, próbálj ki minden verziót, valami csak beválik majd.

Lehet hogy jön valami foga, vagy új mozgást tanult meg és izomláza van, azért nyűgösebb, mit tudom én. Neked kellene rájönni, mi az oka, utána már könnyebb kitalálni a hogyan tovább-ot.

2018. febr. 26. 13:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Esetleg ha apa próbálná hordozva elaltatni? Nálunk is sokszor életmentő volt, és rengetegszer volt, hogy a férjem vette fel, hogy én addig tudjak a nagyobbal is minőségi időt tölteni (ő már iskolás volt akkor, hétköznap alig tudtam vele foglalkozni, mert náluk egésznapos tanítás van négyig), az öcsit viszont mindig altatgatni kellett kétéves koráig.
2018. febr. 26. 22:41
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy szivtelen ember nehogy most ez jojjon le, de a kisebbik már bocsánat, de katasztrofa. Férjem dolgozik elég nehéz neki napkozben igy altatni este persze átveszi, deaz a nehéz mikor egyedül vagyok kettejükre.kicsi visitva tud hisztizni
2018. febr. 27. 09:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Tudom, miről beszélsz, a kisebbik nekünk is feladta a leckét, pedig a nagyobb is megér egy misét, de alvás terén egy rossz szavam nem lehetett rá. Az öccse, na az bezzeg brutális műsorokat levágott, ha alvásra került a sor, és még mindig nem mondom, hogy elégedett vagyok az alvásával, pedig már két éves.
2018. febr. 27. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!