Meddig hagyjam sírni? :S
nem tudok vele mit kezdeni nem akar aludni csak cicin hajlandó,de ha elmegyek visít. Így másnál se tud elaludni csak visítva hisztizve. Sajnos ilyen volt mindig is,de lassan ideje lenne normálisan elaludni. Tesója nagyon szépen aludt mindig is (szerencse), viszont a kicsi képes hisztizni akár egy órát is, kiságyánál simizem az se érdekli, tehát kb. visít. és hisztizik. Nem azért hagyom mert ehhez van kedvem, csak egyszerűen nem képes felfogni,hogy túl fáradt :S
tapasztalatok? nehezen alvó babákhoz?
Hordozás!! Életet menthet. (Kenguru felejtős, viszont ha már feláll a pici akkor kompromisszummal, de lehet csatosba tenni)
Sírni hagyni egy percig sem!
Megint első vagyok. Hát tuti hogy nem küldeném ki a nagyon 1,5 órára a szobából. Szegény. És ő ezek szerint az a jógyerek típus, aki nem szól, inkább magába folytja az érzelmeit...
Gondolkozz, agyalj, kísérletezz, próbálj ki minden verziót, valami csak beválik majd.
Lehet hogy jön valami foga, vagy új mozgást tanult meg és izomláza van, azért nyűgösebb, mit tudom én. Neked kellene rájönni, mi az oka, utána már könnyebb kitalálni a hogyan tovább-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!