Hármas ikreket varok. Melyik nevet adnad ezek melle?
Ket kislany es egy kisfiu lakik a pocimban. A lanyok neve mar megvan. Alexa es Szandra. Milyen fiu nevet adnal?
Szente-Major vezeteknevhez.
Szerintem a Szente-Major Szandra nem hangzik jól.
Fiúnak Nátán, Félix, Olivér
Fiú névnek nekem rögtön a Bálint ugrott be, nem tudom nektek mennyire tetszik.
Sz betűset én nem adnék, túl sziszegős..., szép név az Alexa és Szandra is, ikreknek szerintem nevetséges, hisz egy konkrét név becézései (bár az ég áldjon hogy nem a Katalin tetszik mert akkor lehetne Katica meg Katinka), vezetéknévhez nem illik a sz betűk miatt, de amúgy ha nektek tetszik...
Azert a Szandra-Alexa paros es a Katica-Katinka paros kozt van egy kis kulonbseg... O:)
A Balint es a Félix tetszik.
Várok meg tippeket, es kerlek ne a lanyneveket velemenyezzetekm
Játszótéren, amikor 3-at kell összeterelned vagy később oviban, suliban, ha egy csoportba járnak tuti közös néven Alexandrák lesznek. De ha mindenkinek csak ennyi jár, illő választás melléjük a Félix...
Bocsi, hogy én sem álltam, meg, de ne csak azt nézd, nektek mi tetszik.
Egyébként szintén görög kötődésű ismertebb fiúnevek: Ambrus, András, Dénes, Fülöp, Gergely, György, István, Jakab, Kristóf, Lázár, Leander, Leó, Miklós, Simon, Zénó
Divatos vegyesek meg: Ábel, Ádám, Adrián, Ákos, Alex, Alexander, Ármin, Áron, Attila, Bálint, Balázs, Barnabás, Bence, Benedek, Benett, Bendegúz, Boldizsár, Botond, Csaba, Csanád, Csongor, Dániel, Dávid, Dominik, Domonkos, Erik, Gellért, Gergő, Hunor, Kende, Kevin, Kolos, Kornél, Krisztián, János, Levente, Marcell, Márk, Martin, Márton, Máté, Milán, Nándor, Nimród, Noel, Norbert, Olivér, Patrik, Roland, Sámuel, Soma, Szabolcs, Szilárd, Tamás, Zalán, Zente, Zétény, Zsolt, Zsombor, Vencel, Vilmos, Vince
A Félix nagyon illik a másik kettő mellé.
Esetleg Márk.
A lány nevek amúgy tényleg nevetségesek :( bár ehhez igazán semmi közöm.
Én Alexandra vagyok
De ettől függetlenül
Tetszenek a lánynevek amiket választottál:)
Ne változtass rajta senki miatt.
Erik vagy Alexre szavaznék énis. És az Alexxel elég szinkronban volnának:)
Alex nem jó, majd állandó keveredés lesz belőle...
Félix, Márk vagy Erik
Dávid, az sem becézhető. Milán, Áron.
Szerintem legyen az egyik lány Alexandra és akkor Alexa vagy Szandra is lehet belőle becézve a másik pl Bernadett vagy Bettina Dorina
Ne legyen ugyanaz a nevük. Viccelődés tárgya lesz Alexandrák sorakozó... Mi jót akarunk de ti tudjátok.
Az is lehet hogy kamu a kérdés direkt provokáló ennyi esze csak van a szülőknek hogy külön nevet ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!