Hármas ikreket varok. Melyik nevet adnad ezek melle?
Ket kislany es egy kisfiu lakik a pocimban. A lanyok neve mar megvan. Alexa es Szandra. Milyen fiu nevet adnal?
Szente-Major vezeteknevhez.
Az mekkora okossag mar hogy ugyanazt a nevet adod 2 lanynak? Mindket nev az Alexandra becezett valtozata... hat zsenialis.
A kisfiu legyen Sandor, esetleg illeszkedve a tobbihez, Sanyi.
Az Alexat Lexinek fogjuk becezni,ha fogjuk. Szandrat Szandinak, de nem tervezzuk egyebkent a becezest. Nekunk egyaltalan nem baj hogy mibol es honnan lettek ezek a nevek igy ebben a formaban... ket kedvenc nevunk. Nem fogunk mast adni.
Valami modernebb fiu nevet keresunk, nemolyat mint a Sanyi. Nem kell "illeszkednie a sorba"
#1 vagyok
Nem Sanyit írtam:)
Szerintem a Milán szép.De akkor írok még.Olivér,Oszkár,Patrik,Ruben,Miron,Mirkó,Benedikt,Hunor,Zente,Alen,Árom,Ámon.
Bocsánat nem láttam hogy közben mar mas is válaszolt.Szinten 1. vagyok.
Az Áront elirtam veletlen.
Nekem az Ármin és a Nimród a kedvenceim, szerintem illenének ezekhez.
Elsőre nekem is fura volt az Alexa meg a Szandra együtt, de belegondolva ha nem tudnánk, hogy mindkettő az Alexandrából van, fel se tűnne.
Nem elég, hogy ikrek, de még a nevükön is osztozkodniuk kell?
Akkor már tényleg ne maradjon ki a fiú sem!
Sándor (ugye az Alex változata, ha nem tudnád) vagy Alex.
Így mind a hárman szívnak, nem csak a lányok.
Nekem tetszik az Alexa és Szandra. Alexandra ketté szedve.
Erik fiúnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!